Veszik, mint a cukrot

0
771

VESZIK, MINT A CUKROT

A Twitter (NYSE: TWTR) az elmúlt pár hét alatt, legalábbis a negyedéves jelentés után történt nagy eladási hullám óta, a legnagyobb bikás gyertyáját rajzolta. A piaci pozitív hangulat is hozzátesz ahhoz, hogy a nemrég 48 dolláros részvényt úgy veszik a kereskedők mint a cukrot, mindössze 33-34 dolláros árfolyamon. Figyelje, keresse Ön is a TWTR-ben rejlő lehetőséget, úgy látszik folytatja emelkedő trendjét a napi grafikonon.


FELVESZI?

Holnap azaz, augusztus 23-án, csütörtökön jelent a reggeli órákban a Alibaba (NYSE: BABA) az elmúlt negyedéves számairól. Az eddigi adatok és várakozások szerint, nem fog csütörtököt mondani, hisz a majd 500 milliárd dollárt érő vállalat az elmúlt 8 jelentésében 50%-os növekedést tudott felmutatni. A technikailag 165 dollárról megpattanó részvény most a 180-as ellenállását tesztelte. Figyeljen oda a BABA, célárai folyamatosan növekednek, egyre többen várják 300 dollár fölé.
Mi bízunk a BABA-ban, mert a USA-Kína kereskedelmi háború egyik legnagyobb nyertese a cég. Gondolkodjon el, hogy felvegye-e a portfóliójába, 60%-os akció!


NAGY LÉPÉS 

A hihetetlen népszerűséggel rendelkező Netflix (NASDAQ:NFLX) nagy lépésre készül. A világ legnagyobb online videótékája, le akarja választani előfizetőit az iTunesos fizetésről és közvetlenül szedné be a havi díjakat. A részvény már 500 dolláros céláraknál járt, amikor egy korrekció elíjeszette az elemzőket, és lejjebb vitték várakozásaikat, de a 377-tól 495-ig is jó nekünk, hiszen ma még 340-ért vehetünk magunknak tulajdonjogot a cégben! Érdemes NFLX-et venni? Két nap alatt csak 10%-ot emelkedett.


MINDEN LEHETSÉGES

A tőzsdén, minden lehetséges, még az is, ami nem logikus. A J.P. Morgan elemzői, 195 dollára vágták a Tesla (NASDAQ:TSLA) célárát 308-ról. A piac 10%-os emelkedéssel támasztotta alá a new yorki elemzők várakozását. Senki sem tudja, mi fog történni, így egyenlő esélyekkel indulunk mindannyian. TSLA részvénnyel kereskedni, olyan, mintha saját magunk is vállalkozók lennénk.
DE, megfigyelhetőek a következők:
Napi egy irány: az elmúlt hetekben a TSLA M15 grafikonon.
GAP: nagy résekkel nyit a záró árhoz képest, veszélyes napon túl tartani.
Skalp: daytrade, napon belüli nagyobb kötések nyitása zárása, kiemelkedő profitot hozhat