Végre, alacsonyabb árak

0
307
An employee drives a Tesla Motors Inc. Model S electric automobile, equipped with Autopilot hardware and software, hands-free on a highway in Amsterdam, Netherlands, on Monday, Oct. 26, 2015. Tesla started equipping the Model S with hardware -- radar, a forward-looking camera, 12 long-range sensors, GPS -- to enable the autopilot features about a year ago. Photographer: Jasper Juinen/Bloomberg via Getty Images

A Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) csökkenti az X és az S modellt gyártó autók árát Kínában, az amerikai cég azt mondta csütörtökön, hogy olyan stratégiát vált, amellyel csökkenteni fogja a kereskedelemhez kapcsolódó díjakat Kína és az Egyesült Államok között. Az elektromos gépjárműgyártó, akit Elon Musk milliárdos vezérigazgatója vezetett be, azt állítja, hogy 12-26 százalékkal fogja csökkenteni a két modell árait, hogy az autók “megfizethetőbbé” válhassanak a világ legnagyobb autópiacán, ahol az úgynevezett új energiájú járművek gyorsan fejlődnek.


A kisegér részvénye, a Walt Disney (NYSE:DIS), nem hívta fel magára túlzottan a figyelmet az elmúlt hónapokban, bár az utolsó negyedéves jelentése után a médiavállalat felülmúlta a piaci várakozásokat. A részvények több mint 10%-kal nőttek, mivel az S & P 500 csak 3% -kal emelkedett. A vállalat bevétele, a nettó bevétel és az egy részvényre jutó eredmény mind rekord szintre emelkedtek.


 Mai legfontosabb bevételi jelentést a Volkswagen (ETR: VOW3) vállalattól várhatunk. A cég körüli sztrájk még mindig folyik és rendőri beavatkozásra is sor került, szeretnék feloszlatni a feszült tömeget.