Ünneplő részvények

0
215

Az Amazon.com (NASDAQ:AMZN), a Walmart (NYSE: WMT), a Macy’s (NYSE:M), a Target (NYSE:TGT) és más kiskereskedők az ünnepi hétvégén – többek között a fekete pénteken – növelik a bevásárlási eredményeket. Az előzetes jelentések erős értékesítést mutatnak, nagyobb hangsúlyt fektetve az online vásárlásra és forgalomra.


A General Motors (NYSE:GM) Észak-Amerikában 2019 végéig öt üzemben állítja le termelését, és több ezer munkahelyet töröl, mivel növekedtek a költségek és lelassult az autók értékesítése. Az  Amerikai autógyártó a teherautók, az elektromos és az önjáró járművek felállítására összpontosít .A vállalat azt mondta, hogy a terv mintegy 6 milliárd dollárt takarít meg. A csökkentések magukban foglalják a munkavállalók létszámának 15% -os csökkenését, beleértve a 25% -kal kevesebb vezetőt. Észak-Amerikában az öt üzem jelenleg 7000 embernek biztosit munkát.A Fiat Chrysler (NYSE:FCAU)  várhatóan elkötelezi magát az új modellek gyártásában Olaszországban, beleértve a dzsipeket és az Alfa Romeo SUV-t. A források szerint új olaszországi Maserati sportkocsi építésére is felkészülnek. Csütörtökön Pietro Gorlier találkozik a szakszervezetekkel, hogy megvitassák a javaslatokat és bemutassák őket az újságíróknak.


Mai bevételi jelentések:

  • The Bank of Nova Scotia (TSE:BNS)

A Bank of Nova Scotia (The) várhatóan 2018/11/27-én jelenti a bevételeket, piac nyitás elött. A jelentés a 2018 októberében végződő pénzügyi negyedévre vonatkozik. A Zacks Investment Research szerint 4 elemző előrejelzése szerint a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,35 dollár. A tavalyi év hasonló időszakához tartozó EPS 1,32 dollár volt.

  • Salesforce.com Inc (NYSE:CRM)

A Salesforce.com Inc várhatóan a bevételt 2018.11.27-én jelentheti be a piac zárása után. A jelentés a 2018. október végéig tartott pénzügyi negyedévre vonatkozik. A Zacks Investment Research szerint 14 elemző előrejelzés alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévben 0,15 dollár. A tavalyi év hasonló időszakához tartozó EPS 0,15 dollár volt.