A mai nap kereskedési lehetőségei

0
337

A Twitter (TWTR) tegnap az egyik legnagyobb negatív napját zárta a pénteki riportot követően, ami nagyon jó lehetőséget biztosít, hogy a részvényt az alján kapjuk el. Mi kihasználjuk a pillanatnyi gyengélkedést! Komoly kavarodást okozott a 70 millió profil törlése, ami a pánikbetegeket kihozta a barlangból. Hogy tisztán lássunk, a profilok, amelyek törlésre kerültek, inaktívak voltak legalább 30 napig, ezért nem fognak megmutatkozni a havi aktív felhasználók számában. Az adat a jelentéskor nem lesz annyira kimagasló, mint az első negyedéves 6 milliós szám, de mi továbbra is kétmillió körüli havi új felhasználóra számítunk. Ne felejtsük el, tavaly ilyenkor ez a szám zéró volt! A cég célára 50 dollár, ami a mostani ártól 13%-ra van!


A tegnap vesztesei: FARMI(FAMI), Twitter(TWTR), Cytori Therapeutics Inc(CYTX), Adesto Technologies(IOTS). Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Caterpillar(CAT), Groupon(GRPN), Noble Energy(NBL), Solutions(KTOS), Diamond Offshore Drilling(DO). Mindenki azt mondja van belőle!


A pénzügyi szektor a harmadik pozitív napot zárta zsinórban, a második negyedéves jelentések hajnalán. Ezen a héten jelent a C, JPM, WFC.


  • Mert megtanulja milyen egyszerű tőzsdézni.
  • Mert többet profitál Ön a saját tőkéjére.
  • Szakértő elemzőink elérhetőek az Ön számára.
  • Mert tiszta használható híreket kap.
  • Csak a legbiztosabb vállalatokkal folgalkozunk.
  • Mert nincs reklám, ami közt elveszhet; mi a közös sikerben hiszünk és nem a reklámokból élünk.

Azért mert Ön saját maga építi portfólióját a gtc.news tényeire támaszkodva!