Osztalékfizető Részvények – DTS-Dividend Trading Strategy

0
1155

Kedves gtc.news olvasó!

Szeretettel meghívjuk Önt, a 2019. január 31-én, 18:00-kor megrendezésre kerülő ingyenes szemináriumunkra, melynek témája az Osztalékfizető Részvények – DTS-Dividend Trading Strategy.

A rendezvény bár ingyenes, de technikai okok miatt csak az előzetesen regisztrált érdeklődők vehetnek részt!

A résztvevőknek ételről és italról gondoskodunk!

Tegye meg az első lépést és foglalja le helyét még ma az alábbi gomb megnyomásával:


Milyen tudást adunk át?

Alapvető ismeretek

Elmagyarázzuk mi is az az osztalék pontosan. Mitől függ a mértéke és hogyan részesülhet ebből Ön!

Bemutatjuk, a német Daimler AG példáján keresztül, mi az az osztalékstratégia és mire kell figyelni a felépítésekor. Fontos egy jól átgondolt rendszer használata a nyugodt befektetésekhez.

Technikai tudás

Megtanítjuk, hogyan kell kiválasztani a biztonságos vállalatokat egy sikeres osztalék stratégiához. Bevezetjük a fundamentális, vagyis eseményeken alapuló elemzés alapjaiba, hogy tisztában legyen a tényekkel, ezáltal Ön megfelelő döntést hozzon, amikor osztalékfizető vállalatok részvényeivel kereskedik.

De azt is megmutatjuk, hogy hogyan működik a technikai elemzés. Leszűkítve:

  • mikor kell pozíciót nyitni
  • és mikor zárni;
  • melyek azok a jelek, amelyekre mindenképpen figyelnie kell.

Konkrétumok

Nem a levegőbe beszélünk, bemutatjuk összegszerűen, mennyi pénzt kereshet, akár csak a Daimler részvényeivel, hiszen ez lesz előadásunk kiemelt szereplője. A Mercedes-Benz gyártóján mutatjuk be, élő példával, mennyire sikeres egy jó osztalékstratégia, hiszen ők évente egyszer fizetnek osztalékot, ÉS IDÉN EZ MÉG ELŐTTÜNK ÁLL! 

Miért érdemes eljönnie?

Ha többet akar az éves 0,4%-os EUR banki kamatnál, akkor itt a helye! Van saját cége? Vett már ki osztalékot? Mindenki a profitról beszél, de Ön alig tud pénzt kivenni cégéből? Szerezze meg más cégek profitját! Hogyan? Jöjjön el ingyenes szemináriumunkra, ahol eláruljuk a titkot! A szeminárium során a kereskedés alapjaitól igyekszünk eljutni egészen a portfólióépítésig, szem előtt tartva azokat a lehetőségeket amiket ez az év tartogat még számunkra. A stratégia, amiről szó lesz: Mercedes-Benz / Daimler AG. Most 7,7% a Mercedes-Benz gyártója által GARANTÁLT jóváírás! *A % napi szinten, változik!Polyánszky Attila

“Nagy szeretettel és mély tisztelettel hívom meg Önt a legközelebbi ingyenes előadásunkra, amelyet 2019. január 31-én rendezünk Tusnádfürdőn. Mindig örömmel tölt el, mikor a nemzetközi irodáinkba látogatok és személyesen találkozhatok az ügyfeleinkkel.
Találkozzunk január 31-én, este 18:00-kor a következő előadáson!”

Előző előadásunkról egy kis összefoglalót állítottunk össze, reméljük legközelebb már Önt is a sorok között láthatjuk!