SS #W20 – Az utolsó kör Q1 nyereségre

0
610

Tiszta sor, hogy lassan bezárul a kör az első negyedéves bevételi jelentések körül, de van még pár jó hírünk mindenkinek! Az építő ipartól az elektromos járművekig, még ön előtt a lehetőség, hogy az első negyedévet további nyereséggel zárja. Felejtse el az első három hónap alatt történteket, mert pánikkal nem fogja elérni célját! Higgadtan kereskedjen!


Home Depot (NYSE: HD)

A Home Depot a világ egyik legnagyobb háztartási termékeket forgalmazó vállalata, egyedülálló szolgáltatásokkal és megoldásokkal mindenki számára.

A Home Depot első negyedéves bevételi jelentése május 15-én, kedden lesz.

A vállalat részvénye rendszerint komoly emelkedésbe kezd a jelentés előtti napokban, és semmi jelét nem látjuk, hogy ez most másként történne. Mind technikai, mind fundamentális alapokon rövid távú lehetőség van a cégben, miközben hosszabb távú megfontoláshoz látnunk kell az eredményeket.


Porsche AG (XETRA: PSHG.D)

Porsche Automobil Holding SE, leányvállalatain és partnerein keresztül autógyártással és értékesítéssel tevékenykedik a világpiacon.

A Porsche első negyedéves bevételi jelentése május 15-én, kedden lesz.

A német Porsche soha nem ijed meg egy kis harctól, ha piaci szerepéről, helyzetéről van szó. A rengeteg ujjal mutogatással töltött első negyedév közben minden téren remek teljesítményt hozott a cég, ezért mi inkább ezzel foglalkoznánk, mint emissziós baromságokkal. Nagyon erős alapokon nyugvó autóipari szereplőről van szó, nagy lehetőségekkel az elektromos autók piacán, mi közép és hosszú távon gondolkodunk portfóliónk bővítésekor.


Cisco Systems (NASDAQ: CSCO)

A Cisco Systems tervez, gyárt és értékesít Internet Protocol (IP) alapú hálózati termékeket világszerte.

A Cisco első negyedéves bevételi jelentése május 16-án, szerdán lesz.

Nagyon érdekes, hogy a “cyber security”  szektorban nem lehet egyetlen vesztest sem találni. Ez azért van, mert minden kliens egymásra épülő biztonsági rendszert rendel meg, egyszerre több szolgáltatótól, és a tortaszelet jár többek között a Cisconak is. Az egyetlen kérdés, hogy Palo Alto törekvése, hogy megakadályozza a szektor által jelenleg alkalmazott, egyesített irányítási rendszert meg fog-e valósulni, amely egyébként komoly előnyt jelentene a Cisco számára az amerikai piacon. Várjuk meg a szerdát és sokkal tisztább képünk lesz a témában!


Applied Materials (NASDAQ: AMAT)

Az Applied Materials, Inc. világszerte forgalmazza a saját maga készített gyártási berendezéseit, szolgáltatásait, és szoftvereit, a kapcsolódó iparágak számára.

Az Applied Materials első negyedéves bevételi jelentése május 17-én, csütörtökön lesz.

A mi részünkről továbbra is tartjuk vételi besorolásunkat a vállalattal kapcsolatban, és a célárunk továbbra is 76 dollár, a bevételi jelentések előtti történelmi eredmények alapján. Kétségtelen, hogy az Applied Materials nagyon jó adatokat fog közzétenni, hiszen mérnöki megoldásaival folyamatosan hódítja meg a világot. A vállalat véleményünk szerint a 20. hét legjobbja lesz!


Deere & Co. (NYSE: DE)

Deere & Company, a leányvállalataival gyárt, értékesít, és fejleszt építőipari, mezőgazdasági és erdészeti nehéz gépeket világszerte.

Deere & Co. első negyedéves bevételi jelentése május 18-án, pénteken lesz.

Idén kiemelt figyelmet fordítunk a nehézgép gyártó vállalatokra, amely magában foglalja a Deere & Co.-t is. Január óta a vállalat nem teljesít a legjobban, állandó küzdelem jellemzi a különböző külső körülmények eredményeként, de mindentől eltekintve, mi úgy hisszük, hogy igazi, ütős jelentésre számíthatunk a vállalattól. Tény, hogy a február 9-i események óta minden felhő eltűnt a cég egéről, amit kevesen vettek észre, mert csak a napi eseményekre figyeltek, de amikor megvizsgáljuk a vállalat tevékenységét, komoly eredményeket találunk. Ne adjon minden pletykára, a tényeket figyelje!