SS #W42 – Cégek fókuszban

0
310
UnitedHealth Group Inc. signage stands in front of company headquarters in Minnetonka, Minnesota, U.S., on Wednesday, March 9, 2016. UnitedHealth Group Inc.'s OptumRx unit struck an agreement to ease customers' access to drugs through Walgreens Boots Alliance Inc.'s drugstores, a move to help the business compete with rival pharmacy benefit managers. Photographer: Mike Bradley/Bloomberg via Getty Images

Az október a harmadik negyedéves bevételi jelentések hónapja az egészségügyi terülten tevékenykedő cégeknél is, ezért most három ilyen cég is a fókuszunkba került. Illetve kevésbé egészségmegőrző cégek is, de leginkább olyanok akik aki, a maguk területén piacvezetőnek számítanak.

A UNITEDHEALTH GROUP INC. (S&P500: UNH) egészségügyi ellátást és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat kínál, hogy az emberek megőrizzék mind szellemi, mind fizikai egészségüket életük minden szakaszában.

Harmadik negyedéves jelentés: 2017 október 17.

 

A JOHNSON & JOHNSON (S&P500: JNJ) az egészségügyi iparban úgy ért el vezető szerepet, hogy egybe kapcsolta és cégen belül végzi el termékeinek kutatását és fejlesztését, valamit a gyártást és az értékesítést is.

Harmadik negyedéves jelentés: 2017 október 17.

Az AMERICAN EXPRESS (S&P500: AXP) neve egybefort az utazási szolgáltatásokkal, de pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat és a nemzetközi banki szolgáltatásokat is nyújt világszerte.

Harmadik negyedéves jelentés: 2017 október 18.

Az eBay (S&P500: EBAY) egyike a legnagyobb online kereskedelmi oldalaknak. Az eBay egy hatalmas piacteret hozott létre az áruk és szolgáltatások értékesítésére, mely köré egy igen lelkes felhasználói közösség szervezeődött amely épp úgy tartlamaz magánszemélyeket mint kisvállalkozásokat.

Harmadik negyedéves jelentés: 2017 október 18. 

A PHILIP MORRIS INTERNATIONAL (S&P500: PM)a dohányipar vezető cége a nemzetközi porondon, hiszen termékei több mint 160 országban érhetőek el.

Harmadik negyedéves jelentés: 2017 október 19.

A INTUITIVE SURGICAL (S&P500: ISRG) tervezi és gyártja a da Vinci Surgical System-et, amely (csúnya magyarosítással élve műtőgépként) teljesen zökkenőmentesen fordítja le és ülteti át a sebész természetes kézmozdulatait a beépített orvosi eszközökre.

Harmadik negyedéves jelentés: 2017 október 19.