Részvények rázva, nem keverve

0
366

Bárki aki már járt életében legalább egyszer kaszinóban az sohasem felejti el az élményt, és pontosan ez az amiért a kaszinók léteznek, hogy maradandó élményt adjanak. Ezért merjük azt mondani, hogy a kaszinó iparág manapság jóval több, annál mint amit a többség gondol róluk. Egy egész iparág, amely többé-kevésbé a férfiakból él. A férfiak kísértik a szerencséjüket, drága italokat kortyolgatnak, gyönyörű nőkkel találkozhatnak, és jól érzik magukat, hiszen minden férfi egy kicsit James Bond akar lenni, a Casino Royale-ból.

Ez a fajta szórakozás soha nem  fog kimenni a divatból, hiszen már az ókortól játszanak az emberek szerencsejátékokat és mára már tökéletesre csiszolták a receptet és egész nagy üzleti birodalmak épültek a szórakoztatás eme formájára.

Igen, jól gondolja a Las Vegas Sands-ről és a Wynn Resorts-ról van szó. Ez a két játékos uralja ezt a szegmenst, és adja meg a férfiaknak a legtöményebb James Bond érzést.

A Las Vegas Sands Corp (NYSE:LVS) messze a legnagyobb pénztermelő gépezet a játékiparban. Csak 2017-ben 4,9 milliárd dolláros adózás előtti eredménye keletkezett, amely a pihenőhelyek között, a pénzforgalmat tekintve, kiemelkedőnek számít. A pénzmozgás olyan gyors, hogy a vezetés szinte alig tud osztalékot fizetni, vagy elég gyorsan részvényt visszavásárolni, különösen most, hogy nincsenek terjeszkedési tervek az asztalon. Bár, a tény az, hogy az LVS a bennfentes felvásárlással és 4,58% -os hozammal a legmagasabb osztalék fizetők közt van nyilvántartva.

Így elmondható,  hogya So Las Vegas Sands (NYSE: LVS) és a Wynn Resorts(NASDAQ: WYNN) erős pénzforgalma és sziklaszilárd  osztalékhozama van, és ezt a befektetők is díjazzák.

De most jön a lényeg! Az LVS részvényára jelenleg a 61 dolláros szinten áll ami egy erős támasz szintnek bizonyult már eddig is. Amíg az árfolyam el nem éri az előző legmagasabb szintet, vagyis most esély van 32%-os haszon elérésére!

A  WYNN részvényei a  135 dolláros szintről indulhatnak el fölfelé  egy 49%-os potenciális hasznot hajtva, annak aki velük tart.

Az olcsó részvények mindíg profitot biztosítnak a befektetőknek. Kereskedjen most Ön is ezekkel az olcsó részvényekkel, amik most gyönyörú nőkként várják azt a James Bondot aki meghódítja őket.