Olasz formaterv, német precizitás

0
222

Ki ne ismerné a Lamborghinit, hiszen az egyik legnépszerűbb luxusautó a világon és nem mellékesen a Ferrari N.V legnagyobb riválisa.

Azt viszont már kevésbé ismert tény, hogy az  olasz sportkocsigyártó 1998 óta a Volkswagen csoport tagja, azon belül is az Audi leányvállalata. 1606 alkalmazott dolgozik a Sant’Agata Bolognese-ben lévő központjában, ahol a világhírű szupersportos autók gyártása zajlik. 2017-ben a cég 3815 járművet szállított le. A Lamborghini  egyet jelent az extrém és kompromisszummentes, szenzációs olasz formatervezésű szuper sportkocsival. Amikor mi gyerekek voltunk, az álmunk az volt, hogy egy ilyen (autóskártya nyelven szólva mindent vivős) pompás autót egyszer az életünkben vezethessünk. Ha Önnek is ez volt az álma, van egy fantasztikus hírünk: most ez az álom valósággá válhat, csak bölcsen kell cselekednie!

Ehhez nyújtunk mi segítséget!

Azt már tisztáztuk, hogy, a Lamborghini a Volkswagen csoport tagja. A Lamborghini most új stratégiát vet be, hogy egy jobb és erősebb Volkswagent építhessen. És itt van a mondásos kutya elásva. Le akarják nyűgözni a potenciális vevőket új izgalmas járművekkel, amikhez innovatív mobilitási megoldásokat szeretnének adni, úgy hogy az egész termék a környezetvédelem, a biztonság és az integritás területén  alkalmazott technológiák tekintetében is vezető szerepet töltsön be.

És mindezt az anyacég a Volkswagen még nagyszerűbbé tételének érdekében. Ne feledje, ez most történik! A Volkswagen nagyon jó eredményeket ér el az elektromos autók gyártásával és méltó versenytársa  új iparágban tevékenykedő összes nagy névnek.

Ez egy új korszak, amivel a jövő elkezdődött, és ebbe a jövőbe olyan cégek invesztálnak, mint a Volkswagen. A német kormány szintén támogatja ezt a jövőt, és hogy minél gyorsabban eljöjjön milliárdokat ad az autógyártóknak!

A Volkswagen már most a legnagyszerűbb luxus márkákat birtokolja a világon, amik közül az egyik a Lamborghini! Az innováció, az erő, a szépség és a luxus keverékére mindig lesz kereslet.

Legyen Ön is tulajdonosa ennek a csoportnak és keressen velük annyit, hogy megvehesse az első vagy a következő Lamborghinijét! A Volkswagen részvényeinek ára 140 eurós szinten van. Ez a vevők számára a legvonzóbb szint, ahogy azt a részvény árfolyam már sokszor bizonyította. A legmagasabb szint 250 €, a legközelebbi pedig 190 €. Még választhat is a 78%-os vagy a 35%-os potenciális nyereség lehetősége között!

Tudjuk, hogy nehéz lépés, de mindenképpen pénzt fog ezzel keresni!