Szerezzen hasznot egyszerűen a részvény birtoklásából is!

 

Az osztalék alapvetően egy fizetés, amit a cég ad a részvényeseinek. Az osztalék kifizetése minden esetben pénz utalást jelent az Ön kereskedési számlájára

Legyen óvatos az ex-date-el!

Az ex-date az a dátum amikor Önnek már birtokolnia kell a részvényt, hogy osztalékhoz jusson.

price a részvény jelenlegi értéke, míg a Div ($ vagy €) azt mutatja meg, hogy mekkora összegű az osztalék.

Tegye választását kiszámíthatóvá!

A százalék (%) egy tökéletes eszköz ahhoz, hogy megtudja melyik a rendelkezésre álló  legmagasabb kifizetést adó részvény, figyelembe véve a jelenlegi árat és a bejelentett osztalékot.

Mi az a Negyedéves  Összbevételi Riport?

 

Az a negyedévenkénti bejelentés amikor a nyilvánosan működő részvénytársaságok közzé teszik az időszakos teljesítményüket.

Ezek a bejelentések tartalmazzák többek közt az időszakos bevételt, a bevétel részvényesekre eső részét, a nettó eladásokat és folyamatos tevékenységből származó bevételeket.

A riportok elemzésével a befektetők képesek meghatározni egy cég gazdasági egészségét és eldönteni, hogy ez mennyire szolgálja az ő befektetési céljaikat.

A bejelentések önmagukban is képesek megmozgatni az egész piacot és részvény árakat a bejelentés napján, néha nagyon szélsőséges módon.

A cégeknél a legfontosabb, hogy teljesítsék , sőt túlszárnyalják a hozzájuk fűzött negyedéves elvárásokat. Fontosabb mint ez előző éves adatokhoz képest növekedést elérni.

our instagram