Napindító hírek. Bevételi jelentések

0
290

USA

A United Technologies légiközlekedési vállalat az első negyedévben egy részvényenkénti 1,91 dollárról számolt be, 20 centet meghaladó részesedéssel. A bevételek a Wall Street-i előrejelzések fölé kerültek, és a vállalat egész éves kilátásait emelte.

 

A Verizon az első negyedévben egy részvényenkénti 1,20 USD-t szerzett, 3 centtel meghaladta a várakozásokat. A bevételek azonban némileg elmaradtak az előrejelzésektől, de a Verizon növelte teljes éves iránymutatását.

A Twitter negyedéves eredményei egy részvényenkénti 37 centet értek el, ami jóval meghaladja a 15 centes várakozást. A bevételek ugyancsak az előrejelzéseket ütik. A Twitter napi felhasználói nyolc millióval 134 millióra nőttek, amely az elemzők előrejelzéseit is meghaladta. 

Mai bevételi jelentések:

1.Facebook (NASDAQ: FB)

2.Boeing (NYSE: BA)

3.AT&T (NYSE: T)

4.Caterpillar (NYSE: CAT)

5.Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA)

6.Visa Inc. (NYSE: V)

EU

  • Nagyot nőtt az Appeninn profitja

Az Appeninn április 23-i közgyűlése után a befektetők megismerhették a társaság 2018-as üzleti évének részletes számait, az Appeninn éves beszámolójából kiderült, hogy a társaság bevétele tavaly 42 százalékkal 7 millió euróra emelkedett, míg a profit is nagyot nőtt, a társaság tárgyévi átfogó eredménye 543,8 százalékkal 16,4 millió euróra emelkedett 2018-ban.

 

  • Ingyen töltéssel csábít a BMW i3

BMW i3 Solar Edition az autó töltését biztosító napelem-rendszerrel érkezik. A BMW i3 speciális kiadása, a BMW i3 Solar Edition modell mellé a BMW Group Magyarország egy komplett napelem-rendszert kínál – felár nélkül.

 

  • A Bridgestone együtt dolgozik a BMW-vel

A Bridgestone, a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermékgyártója, egyben a BMW első számú abroncsbeszállítója is. A legújabb abroncstechnológiával a Bridgestone a szokásos kínálat és kereslet határait feszegeti. Ezt jól példázzák a BMW új X5-ös, 8-as és 3-as sorozatai, melyek mind Bridgestone abroncsokat kaptak gyári szerelésként