Mai fontos

0
337

A Johnson & Johnson (NYSE: JNJ)

megkapta az Élelmiszer- és Gyógyszerigazgatás jóváhagyását az antidepresszáns orrspray forgalomba hozatalához, ez az első új depresszió kezelés több mint 30 éve.

Ha technikai szempontból nézzük a JNJ grafikonját, akkor láthatjuk, hogy most érte el a 61,8-as Fibonacci szintjét 140 dollár környékén és szabad útja van a kerek 150 dollár felé.

Egy JNJ papírtól 5-10% emelkedéstől ne várjunk többet negyedévente, de az stabilan tudja hozni a Dow Jones 30 törzsgyökeres tagja!

Az Exxon Mobil (NYSE: XOM)

részvényei több mint 1% -kal csökkentek, miután a Cowen elemzője 25 százalékkal csökkentette a 12 hónapos célarat. A vállalat gázbefektetése “a következő években előreláthatatlannak tűnhet, de nem hiszünk abban, hogy a befektetői közösség hajlandó ma ugyanezt a tétet vállalni” – mondta az elemző. Lehet, hogy az elemző barátai shortolják a XOM részvényeit, de a jelek szerint széllel szemben próbálkoznak, hiszen 2018 decembere óta megállás nélkül EMELKEDIK!

 

A Costco(NASDAQ: COST)

nagykereskedelmi vállalat  5,1 százalékkal emelkedett, a negyedéves bevételi jelentése után! A Costco 2,01 dolláros nyereséget ért el részvényenként, ami 32 százalékkal meghaladta az elemzői elvárásokat. A vállalat a vártnál nagyobb bruttó árrést is elszámolt. Ez várható volt, hiszen az úgymond “karácsonyi részvények” közé tartozik. A GTC-nél, azokat a cégeket soroljuk a karácsonyiak közé, melyek ciklikusan a karácsonyi ünnepi időszakban bevételeik kiemelkedő részét szerzik, mint: BABA, AMZN, WMT.

A Dialog Semiconductor (FRANKFURT:DLG.F)

új növekedési lehetőségeket céloz meg az otthoni egészségügytől a játék konzolokig, miután 600 millió dollár értékű üzletet mondott le az Apple-nel (NASDAQ:AAPL), költségei csökkentése érdekében!

 

 

Mai beveteli jelentesek:

1.HDFC Bank (NYSE: HDFCBANK)