Leginkább várt jelentések

0
361

A bevételi jelentések mindig áldásként jönnek mind a vállalatoknak, mind pedig a befektetőknek, hiszen mindkét esetben sok olyan részletre derül fény amiből mind a cégek, mind pedig a kereskedők sokat tanulnak meg a jelenlegi helyzetről és az előre mutató lehetőségekről, teljesen mindegy, hogy az eredmények pozitívak, vagy negatívak.

A leginkább várt bevételi jelentések a héten a következők:

Caterpillar Inc. (NYSE:CAT)  

A világ legnagyobb munkagép-gyártó vállalata. A név alatt bakancsok, munkaruhák illetve telefonok is jelentek meg.

Verizon Communications Inc. (NYSE:VZ)

A Verizon Communications Inc. leányvállalatai révén világszerte kínál kommunikációs, információs és szórakoztató termékeket illetve szolgáltatásokat a fogyasztóknak, a vállalkozásoknak és a kormányzati szerveknek.

Mcdonald’s Corp (NYSE:MCD)

A McDonald’s Corporation a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

AT&T Inc. (NYSE:T)

egy amerikai telekommunikációs vállalat. Gyökerei 1875-ig nyúlnak vissza, amikor is Alexander Graham Bell feltalálta a telefont. A 19. század folyamán az AT&T a Bell System anyavállalatává vált.

Boeing Co (NYSE:BA)

A vállalat egy amerikai multinacionális vállalat, amely repülőgépek, forgószárnyas légijárművek, rakéták és műholdak tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik világszerte.

Advanced Micro Devices, Inc. (NASDAQ:AMD)

Az AMD elsősorban a PC-kompatibilis Athlon, Duron, Opteron, Turion, Sempron, Phenom, Brazos, Llano, FX Trinity és Ryzen processzorairól ismert, de a vállalat által kifejlesztett chipek és technológiák megtalálhatók számos más elektronikai készülékben is, például konzolokban.

Microsoft Corporation (NASDAQ:MSFT)

A világ egyik legnagyobb szoftvervállalata, 128 ezer alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán.

Visa Inc. (NYSE:V)

Egy pénzügyi vállalat. Fő profiljuk a bankkártyák kiadása. Visa Electron és Visa Debit néven egyéb bankkártyákat is gyártanak.

Las Vegas Sands Corp. (NYSE:LVS)

A vállalat világszínvonalú integrált üdülőhelyek fejlesztője és üzemeltetője. Ezek az üdülőhelyek luxusszállodákat, játékokat, szórakoztató és étkezési szolgáltatásokat kínálnak.

Twitter Inc (NYSE:TWTR)

A Twitter ismeretségi hálózat és mikroblog-szolgáltatás, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rövid bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írjanaVISk (formázatlan szövegként, maximum 280 karakter hosszúságban) SMS-ben, a Twitter honlapján keresztül. Havonta 328 millió aktív felhasználó veszi igénybe a hálózat szolgáltatásait. Nagy népszerűségének köszönhetően a szervezet gyors fejlődésnek indult. 2013-ban a leglátogatottabb weboldalak közé tartozott.

Amazon.com, Inc. (NASDAQ:AMZN)

Ez az egyik legnagyobb internetes kereskedelmi cég, az 1990-es évek dotcom buborékjában ez volt az egyik kulcsrészvény. Az Amazon.com internetes könyváruházként indult, de árukínálatát később bővítette: DVD-ket, zenei CD-ket, számítógépes programokat, komputer- és videojátékokat, elektromos berendezéseket, ruházati cikkeket, bútorokat, ételt és még sok mást forgalmaz.

Alphabet Inc (NASDAQ:GOOGL)

Az Alphabet Inc. egy amerikai multinacionális ernyővállalat, amelyet 2015-ben hoztak létre. A Google és a valamikor a Google-hoz tartozó cégek anyavállalata. Az Alphabet létrehozásának célja, hogy az internet szolgáltatásokat nyújtó Google termékeknek átláthatóbb struktúrát adjon, miközben nagyobb autonómiát adnak azoknak a részlegeknek amik nem internetes szolgáltatásként működnek.

Intel Corporation (NASDAQ:INTC)

Egy eredetileg amerikai vállalat, mely mára nemzetközivé nőtte ki magát. Elsősorban mikroprocesszorairól ismert, de ezenkívül gyárt még hálózati kártyákat, alaplapi chipkészleteket, videokártyákat és egyéb számítógépes eszközöket.