Lassan de biztosan növekszik a Wynn Resorts

0
465

Ahogy már leírtuk, a kaszinó üzletág nagyon jól működik, még ha a kereskedelmi tárgyalások is folynak a vámokról. Segítséget nyújtanak a maguk módján, hiszen az emberek szeretnek szórakozni, megkísérteni a szerencséjüket és jól érezni magukat, történjen a világban bármi is.

A kínai fennhatóság alá tartozó Makaó területén a  szerencsejátékból származó bevétel augusztusban 17 százalékos nyereséget ért el, köszönhetően azoknak az aktív játékosoknak, akik az ország egyetlen legális kaszinó központjában várják Fortuna csókját.

A Wynn Resorts két évvel ezelőtt nyitotta meg Makaón a Wynn Palace-t, de a cég nem áll meg itt. Van lehetőség arra, hogy bővüljenek a meglévő piacokon, mint Las Vegas és Makaó, valamint új piacok felé is nyissanak, mint a bostoni és a japán. A vállalat 2018-as második negyedéves bevételi konferenciáján, amelyre augusztus 1-jén került sor, rengeteg betekintést biztosított a menedzsment növekedési terveibe és abba, hogy hogyan fektetik be a jövőbe a jelen tőkéjét.

A J.P. Morgan elemzője Joseph Greff  megerősítette a részvény túlteljesítő besorolását, mivel ő a Wynn Resorts  közelmúltbeli gyengeséget vásárlási lehetőségnek tekinti. Szintén megtartotta a célárat is 191 dollárnál, ami 49%-ot jelent a 10 napos zárás előtt.

A lényeg az, hogy a Wynn Resorts nem fog viharos gyorsasággal növekedni, csak azért, hogy elmondhassák mekkorát nőttek az utóbbi időben. A céljuk az, hogy  maradandó értéket generáljon az általa épített üdülőhelyekkel, amelyek a legjobb szobákat, játéktermeket és szórakoztató környezetet kínálják. Ezeket a befektetőket mindig szem előtt kell tartaniuk, mivel a vállalatok küzdenek az ügyfelekért, különösen Makaó igen csak  vitatott piacán.

Szakítson 49%-os profitot a világ egyik legnagyobb kaszinójával, a Wynn Resorts-szal. Az ár jelenleg 135 dollár, és 65 dollárnyi hely van még a 200 dolláros szintig. A Las Vegas Sands még ennél is olcsóbb, az ár jelenleg a 60 dolláros  szinten van, és 20 dollárnyit kell még erősödnie a 80 dolláros szintig, ez 33%.

Tehát ha mindkét cégbe befektet 82%-os nyereséget is elérhet a közeljövőben, amikor is a WYNN és az LSV negyedéves jelentést tesz.