Las Vegas homokja Ázsiában

0
375

Kedvenc szórakoztató központjaink, a kaszinók ismét a középpontban állnak. Mint már mondtuk, ez a fajta szórakozás mindig a csúcson lesz, mivel az emberek szórakozni akarnak, ez eddig is így volt és a jövőben is így lesz. Az emberek sok pénzt költenek, és megpróbálják megtalálni a világ legnagyobb és leghíresebb kaszinóinak legszebb nőjét, vagy éppen azzá karnak válni. A Las Vegas Sands jelenleg az iparág uralkodó vállalata a kaszinók és üdülőhelyek tekintetében szerte a világon.

Még most is, amikor várunk a kereskedelmi háború eredményeire Kína és az Egyesült Államok között, mivel a makaói kaszinókban érdekelt amerikai vállalatok valószínűleg nem lesznek célpontjai a kínai offenzívának, ha a két ország közötti kereskedelmi háború eldurvulna, vélik az elemzők. Kína célja, hogy Makaó egyre vonzóbb és változatosabb turisztikai célponttá váljon. Az ottani kaszinók fontos szerepet játszottak abban, hogy segítsék Kínát a volt portugál település gazdasági fejlesztési céljainak elérésében.

A befektetők lenyűgöző lehetőséget kaphatnak most, ha a Las Vegas Sands-be helyezik a bizalmukat. Az árfolyam 25%-kal esett vissza a közelmúltbeli csúcsokhoz képest. Ennek eredményeképpen a részvény PE értéke jóval alacsonyabb az átlagosnál, és az osztalékhozam 4,75%-ra emelkedett. Az ilyen osztalékfizetés megerősíti a Las Vegas Sands esetében azt, amit a Wall Street előrejelzése is mond: az elkövetkező években kb. 5%-os nyereségnövekedés várható. Ráadásul ez a növekedés emelkedhet, ha a kínai kormány lazít makaói utazási korlátozásokon. A későbbi években még tovább emelkedhet nyereség, ha a cég új kaszinókat épít az Egyesült Államokban és Kelet-Ázsiában. Olyan befektetők számára, akik egy nagy osztalékot adó amerikai cégbe szeretnének fektetni, aki ráadásul Ázsiában terjeszkedik, a Las Vegas Sands részvényei remek választást jelentenek.

Az ár most a 61dolláros szinten van. A  a következő csúcsig 32%-os potenciális nyereség vezet, ami 20 dollárt tehet részvényenként a portfóliójához.

A kereskedelmi tárgyalások MOST zajlanak, ezért legyen éber, ragadja meg a lehetőséget! Egy újabb olcsó részvény csak Önre vár!