Kriptománia

0
594

Biztos Ön is sok olyan embert láthatott, akit a kriptománia utolért majd kereskedni kezdtek velük és millimosokká váltak. Olcsón vásároltak és csak rendkívül magas áron értékesítettek, vagyis adtak el. Képzelje el, hogy most vásárol valamit 0,40 dollárért, és megtartja 3,60 dollárig. Igen jól látja, 900% -os növekedésről beszélünk! Kereskedjen nyereségesen a kriptuvalutákon és legyen Ön is egy a milliomosok közül!

A sokat emlegetett kriptovaluta, a Ripple (XRP) értéke kedden meghaladta a 9 milliárd dollárt, követve a múlt heti mozgását.

Az XRP ára nagyon szép felszúrást mutatott multhét csütörtökön. Az XRP , amely gyakran helytelenül Ripple ként van megnevezve 18% százalékot esett egy nappal ezelőtt 20:25-kor londoni idő szerint, a Coinmarketcap.com jelentése alapján. A kereskedés 0.46 dollár környékén folyt. Pénteken az XRP 0.69-ig tudott emelkedni a CNBC jelentésének köszönhetően, amely a Ripple-ről jelentette ki, hogy saját kriptovaluta kibocsátására készül. A Ripple egy pénzügyi technológiai vállalat, amely blockchain alapú gyors, instant átutalásokra szakosodott, fejlesztve ezzel a világ pénzügyi intézményeinek olcsóbb és gyorsabb pénzmozgásait. A cég a legnagyobb tulajdon hányaddal rendelkezik az XPR kriptovalutában, mely független a cégtől viszont instant átutalási rendszerén mozgatni lehet. Szóval a Ripple egy vállalat, amely tőle kívülálló forrásból vásárolt XPR kriptovalutát és piacvezetőként létrehozta a leggyorsabb átutalási rendszerét.

A Bitcoin kereskedése tovább folyt a 6.300 dolláros szintig és most egy emelkedő mozgást mutat. Képes volt 6.400 dollár fölé emelkedni de megtorpant a vételi erő a 6.500-6.550 ellenállásoknak köszönhetően. A 6.500-as szint áttörésével a BTC további lendületet kaphat. Amennyiben a csökkenő mellék trend folytatódik az a 6.300-as szint ismételt tesztelését jelenti. A vevők számára a legfontosabb és legerősebb támaszt a 6.250 dolláros ár jelenti.


Az Ethereum jegyzése a kritikus 200 dolláros támasz fölött zajlik. A kriptovalutának át kell törnie a 220-as szintet, hogy további emelkedést láthassunk tőle, amennyiben letörné a 200-as szintet a következő támaszok 190 dollár alatti kerek számok jelenthetik.