Kereskedelmi háborúk és lóversenyek

0
322

A hétvégi megállapodásnak köszönhetően Trump  és Kína között, a rally elindult a piacon! Kezdődhet a lóverseny és jöhetnek a fogadások: Ki lesz a legértékesebb vállalat év végére? Nézzük meg hogy állunk jelenleg:

$AAPL 877,04 milliárd

$AMZN 866,63 milliárd

$MSFT 860,43 milliárd

Ön melyik lóra fogad?!A Ford (NYSE:F), a General Motors (NYSE:GE),a Fiat Chrysler (BIT:FCA) és más autógyártók egyre nagyobb lendületet kapnak, miután Trump elnök és Kína megállapodott abban, hogy csökkenteni fogja az amerikai autókra vonatkozó behozatali vámokat.A Caterpillar Inc. (NYSE:CAT) 2%-kal emelkedett meg, miután Kína belement abba, hogy farmokat vásároljon Amerikától.


Az Alphabet Inc (NASDAQ:GOOGL) leányvállalata november 28-án új hirdetési partnerséget hirdetett meg a Walt Disney (NYSE:DIS) média óriással, és megszűnt kapcsolata a Comcast (NASDAQ:CMCSA) leányvállalatával, a FreeWheel-rel, amelyet 2014-ben 360 millió dollárért szereztek meg. Az új partnerség szerint a Disney legfontosabb hirdetési tech platformját a Google Hirdetéskezelő fogja irányítani, amely a Disney videó- és hirdetés megjelenítési tevékenységét is elősegíti.


Mai bevételi jelentések:

  • Bank of Montreal (TSE: BMO)

A jelentés a 2018 októberében végződő pénzügyi negyedévre vonatkozik. Előrejelzés alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,75 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS 1,55 dollár volt.

  • Dollar General Corporation (NYSE: DG)

Elemzők előrejelzése szerint a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévben 1,26 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke 0,98 dollár volt.

  • AutoZone Inc. (NYSE: AZO)

Várhatóan piac nyitás előtt jelent. Előrejelzések szerint a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 12,21 dollár. A tavalyi év hasonló időszakához tartozó EPS 9,96 dollár volt.