Hogyan lehetséges a közel 8%-os garantált kifizetés?

0
560

Mindenki ismeri a Mercedes-Benz autókat, alias “Merci”! A sikersztori bő 100 éve kezdődött. A világ legelismertebb prémium és luxus autógyártója valójában a stuttgarti központú Daimler AG (ETR:DAI) , igen a Mercedes-t a DAIMLER AG gyártja és tulajdonolja.  Világszerte rendelkezik gyárakkal és értékesítési partnerekkel. De nézzük meg a számokat, miért foglalkozunk most 2018 Decemberében ezzel a részvénnyel!

3,65EUR közötti osztalékot fizet részvényenként, ami most 8,1% garantált készpénz kifizetés!!!


Jöjjenek a kérdések, amiket Önöktől kaptunk:

  1. Miért fizet a Daimler osztalékot?
  2. Én miért kapnék belőle?
  3. Miért éri meg a cégnek kifizetni ennyi pénzt készpénzben?
  4. Túl sok ez a 8% EUR-ban, nem hiszem el!?
  5. Esik a részvény ára, félek tőle!
  6. Ha ilyen egyszerű lenne, mindenki ezzel foglalkozna.

 

1.Miért fizet a Daimler osztalékot?

Az osztalék nem más, mint zsebre tenni a cégünk nyereségét. A Daimler 2017-ben 164.000.000.000EUR (164 Milliárd EUR) bevételből, 10.600.000.000EUR (10,6 Milliárd EUR) nettó bevételt tudott felmutatni, több mint 3,3 millió új gépjármű értékesítésből. Pontosan ebből a 10,6 Milliárd EUR-ból fizeti azt osztalékot a tulajdonosoknak-kár Önnek! Azért fizeti, mert a tulajdonosok, akár ÖN is, szeretik a készpénzt arra költeni, amire akarják!

Kik is a tulajok:

 

2.Én miért kapnék belőle?

Nem kell aggódni, eddig nem kapott, hiszen nem is volt tulajdonos! Ha részesülni akar a készpénz-szétosztásból, akkor tulajdonosnak kell lenni = meg kell vásárolni a Daimler részvényeket! De, Ön fél (akárcsak a többi kisbefektető, nézi a médiát ahol csak a zuhanásról, meg negatív hírekről beszélnek, és nem látja át, amint Warren Buffet, vagy a GTC mond- gondolkodj, hosszabb távon!)

Pont ezért íródott ez a cikk, amíg a többiek félnek, és menkülnek, mi higgadtan vásároljuk a NAGYON alulértékelt cég részvényeit 3-12 hónapos futamidőre, és bekaszálljuk a 8%+árfolyam nyereséget! A Daimler részvények célkára 63EUR és most 46EUR! Számoljon 63/46=37%. MI AKKOR VÁSÁROLUNK AMIKOR MINDENKI FÉL, ÉS MI AKKOR ADUNK EL, AMIKOR A TÖBBIEK BÁTRAK!

 

3.Miért éri meg a cégnek kifizetni ennyi pénzt készpénzben?

A részvényesek megszavazták az osztalékot, lásd. 1. pont. Mindenki szereti a készpénzt! Ezért dolgoznak, és hajtanak, hogy legyen profit, és a profitnak a MI ZSEBÜNKBEN a helye! Persze, ha hajlandó 6 éves mélyponton -OLCSÓ- áron Daimler részvényeket vásárolni!

 

4.Túl sok ez a 8% EUR-ban, nem hiszem el!?

Hogy hinné el, EUR befektetésére a bank 0,4%-ot ad ÉVES lekötésre! A bankos kapcsolattartója, soha az életben nem kereskedett tőzsdén, viszont nagyon szépen el tudja magyarázni a bank mostani legjobb ajánlatát, ahol az Ön pénzén hiteleket helyeznek el, és ŐK profitálnak! Tiszta, a bank arra használj a pénzét, hogy tudjon többet igényelni a központi banktól, amit kiad hitelbe, és a BANK keres NEM ÖN!!!

Ha Daimler részvényeke vásárol, Ön tulajdonos lesz egy menő, német autógyártó vállalatában, és ezért 8,1% osztalékot kap!

 

5.Esik a részvény ára, félek tőle!

Kedves kezdő befektető, Ön, aki a saját árnyékától is fél, ne csodálkozzon, hogy elmegy a piac Ön mellett! Függő megbízásokkal, ez azt jelenti, hogy előre beállított áron tud vásárolni részvényeket 3-5 pozícióban! MAGYARÁN: minél olcsóbban vesz, annál több a %, Önnek az lenne a legjobb, ha a Daimler részvény 30EUR lenne! Ezt akkor érti, meg, ha tudja, hogy “alávásárlással” olcsóbban meg tudja venni ÉS EZ A JÓ ÖNNEK, AZ OLCSÓBB!!!

6.Ha ilyen egyszerű lenne, mindenki ezzel foglalkozna.

Ki szólt Önnek, hogy a Daimler 8%-os osztalékot fizet? MI A GTC.NEWS, mert a 11 éves tapasztalatból tudjuk, hogy mi a teendő! Majd 2019 márciusában, amikor tele lesz a sajtó a Daimler szuperszónikus osztalékáról -, amiről Ön LEMARADT- akkor már  késő lesz gondolkodni!

Nem tud róla senki, csak azok akik, ezzel foglalkoznak, mint mi a GTC.NEWS! MOST KELL MEGVÁSÁROLNI 45-40EUR árfolyamsávban!