Home Cikkek Hogyan keressek pénzt, ha a Bitcoin árfolyama esik vagy emelkedik?

Hogyan keressek pénzt, ha a Bitcoin árfolyama esik vagy emelkedik?

0
408

A leghíresebb kriptovaluta, amely elsőként került be a köztudatba a Bitcoin volt.

Biztos te is hallottad azokat a történeteket, amikor valakinek a valakije, réges-régen vásárolt Bitcoint. Most mindegyik milliárdos, és már nem is kell dolgozniuk! Na persze, azokra igaz ez, akik eladták időben.

De mi is az a Bitcoin? Illetve mi az a kriptovaluta?

Egyszerűen fogalmazva: egy virtuális fizetőeszköz, amely egy úgynevezett block-chain alapú programon lett fejlesztve. Mint Bármely más valutának a Bitcoinnak is van saját árfolyama, amit az amerikai dollárral mérik. A cikk a chart után folytatódik!

Az őrület, a kriptovaluta megjelenése után másfél évvel kezdődött, amikor a Bitcoin árfolyama megtöbbszöröződött, és pár 100$-ról egészen 20 000 $-ig (igen jól látod, húszezer dollárig) emelkedett. Egyre több elfogadóhely, Bitcoin váltó és bányászat jött létre.

De, ami emelkedik ilyen hirtelen, annak árfolyama általában gyorsan is esik. Az egyre több ország kormánya tiltja a Bitcoint, és ennek is köszönhető a példa nélküli zuhanás.

Kevesen tudják hogy nem csak az árfolyam emelkedésén, vagy a Bitcoin bányászatán lehet pénzt keresni, hanem az árfolyam esésén is!

Amennyiben vásároltál Bitcoint, és most veszteséges az üzlet, vagy nem vásároltál, de keresnél az árfolyamesésen, akkor írj emailt az info@gtc.news címre és tudd meg, hogyan tudsz, akár már most a kriptovaluták zuhanásán profitálni.