Forex Napi hírek, magyarázattal

0
335

 

Ausztrália:

  • 02:30 Építkezési engedélyek

Az új építési engedélyek számának változása.

Kiváló mérőeszköz a jövőbeni építési tevékenységhez, mivel az új épület építésének első lépéseként az állami jóváhagyás megszerzése áll. Az építés azért fontos, mert széleskörű rippelést eredményez – például az építőmunkások számára munkahelyeket hoznak létre, az alvállalkozók és az ellenőrök béreltek, és az építő különféle szolgáltatásokat vásárol.

 

  • 05:30 RBA Árfolyam nyilatkozat

Az RBA tartalékbank igazgatósága elsődleges eszköze a monetáris politikával a befektetőkkel való kommunikációhoz. Tartalmazza a kamatlábakra vonatkozó döntésük eredményeit és a döntésüket befolyásoló gazdasági feltételekkel kapcsolatos megjegyzéseket. A legfontosabb, hogy megvitatja a gazdasági kilátásokat, és nyomokat ad a jövőbeli döntések eredményére;

 

  • 10:30 Éves költségvetés

A belföldi kormányzati kiadások és hitelfelvételi szintek jelentős hatást gyakorolhatnak a gazdaságra – a megnövekedett kiadások munkahelyet teremtenek a vállalkozók számára, és munkahelyeket teremtenek, míg a hitelfelvételi szintek befolyásolják a nemzetek hitelminősítését, és betekintést nyújtanak az ország fiskális helyzetébe.

 

Amerika:

  • 14:30 Tartós áru megrendelések kivéve szállitás

Olyan termékekről van szó, melyek ovabb bírják mint 3 ev.

Ez a termelés vezető mutatója – a növekvő vásárlási megrendelések azt jelzik, hogy a gyártók növelik a tevékenységet a megrendelések kitöltésekor.