Fodrok az állóvízben

0
378

Tegnap már beszélünk kriptovalutákról, és arról, hogy hogyan lehet előnyünkre kihasználni őket.

A kriptovaluták napjainkban minden befektető számára az új trendet jelentik. Jelenleg hatalmas tőke van ezen a piacon, és az emberek (ezért is) szeretnek kereskedni velük. Említettük a Ripple-t (XRP) is, és itt az idő, hogy bővebben is szóljunk róla. A Ripple egy valós idejű bruttó elszámolási rendszer, az Egyesült Államokban székelő technológiai vállalat, a Ripple Labs Inc. által létrehozott pénzváltó és átutalási hálózat. 2018. június elején az XRP a harmadik legnagyobb a kriptovaluta piacon, a maga közel 13 milliárd dolláros kapitalizációjával.

A kriptovalutákba való befektetés szenvedélyé vált számunkra, és most elkezdtünk új beruházásokat keresni az induló kriptovalutákhoz. De jól kell választanunk! Figyelnünk kell a növekedést, és e legfőképpen a stabilitást. A Ripple 2012 körül indult útjára, és egy virtuális érme akkoriban 0,0002 dollárt ért. Aztán végül felment 3,5 dollárra, ami nagyon-nagyon hatalmas növekedés. Ez a félelmetes gyarapodás után az értéke elkezdett esni, és napjainkban 0,26 körül áll. Mivel több, mint 30 milliárd virtuális érme van forgalomban, most sok Ripple-t lehet venni aprópénzért.

Nos, a legfontosabb oka annak, hogy bízunk a Ripple sikerében az az, hogy együttműködik a bankokkal így a nemzetközi tranzakciós díjak és a feldolgozási idő is csökken, illetve a jövőben még tovább csökkenjenek. A banktól a bankig tartó nemzetközi tranzakciók sok pénzbe kerülnek és a tranzakcióban résztvevő összes ember miatt a tranzakciók ellenőrzése akár hetekig is eltarthat, és ezáltal a pénz átvétele vagy elküldése is. Mindannyian tudjuk, hogy a bankok nem mennek sehova, valójában a blokklánc technológiát alkalmazzák és próbálják mozgatni a valutákat. A blokklánc technológia tehát nem csak, hogy segít a bankok világszerte összekapcsolni, de gondoskodik az átváltási árfolyamokról is. Mi úgy gondoljuk, hogy a kriptovaluták beteljesítik küldetésüket és végül felváltják a ma ismert “hagyományos” pénzt. Amíg ez megtörténik, a bankok továbbra is a valutaváltáson rugóznak, és ezért bármi, ami rövidtávon segíthet ebben a bankoknak, az jó befektetés lehet.

MOST zajlik a kriptovaluták felemelkedésének második hulláma. Tartson velünk, élvezze az beruházásaiból származó extra pénzt, amit könnyedén elérhet például a jó tőkeáttétellel. A zsebében lévő pénz akár 1500%-át is megkeresheti, hiszen az ár soha nem áll sokáig egyhelyben!