Előfizetés

Előfizetőink hozzáférést kapnak a következőkhöz:

  • Daily Thread, amely a napi piacmozgató események hatását vizsgálja és elengedhetetlen technikai elemzést nyújt rövid távú kereskedéshez;
  • heti átfogó elemzések a negyedéves bevételi jelentésekhez, a StockScope keretében;
  • teljes videó tárunkhoz (oktatások, elemzések);
  • heti PodCastunk, a “Levesszük a nyakkendőt” teljes, vágatlan hanganyaga;
  • a GTCnews által publikált e-bookokhoz (stratégiák, sikerek és bukások, céghistóriák és elemzések);
  • élő bejelentkezések, melyek a legfontosabb tőzsdei események előtt adnak betekintést kereskedési stratégiákba, lehetséges forgatókönyvekbe;
  • GTC-MyPortfolio alkalamazás korlátlan elérése;
  • osztalékfizetés, bevételi jelentés, és IPO email riasztás.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

→ PayPal számlával ide kattintva tud fizetni! ←

Elkötelezett hívei vagyunk az úttörő fizetési módszerek alkalmazásának, ezért bankkártyás fizetést és PayPal számlával való fizetést is biztosítunk kedves ügyfeleinknek. A bankkártyás fizetés és a PayPal gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

            

Teendői:

1.) Töltse ki a megjelnő űrlapot,
2.) Fizesse ki bankkártyával az előfizetés árát.
3.) Regisztráljon felhasználói fiókot az oldalon (részletes leírást a befizetés után kap)
4.) Azonnal teljes hozzáférést kap a tartalmakhoz!

A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatai egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.

Itt látható a Security Metrics által kiállított bizonyítványunk.

A Security Metrics egy amerikai vállalat, akik azzal foglalkoznak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból ellenőrzik és minősítik. A cég minősítése (lásd certification) szerint megfelelünk a PCI DSS szabványnak, tehát nyugodtan elfogadhatunk bankkártyát a honlapunkon és az adatai biztonságban vannak.

A PCI DSS a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie ennek a szabványnak.

A LEGYNAGYOBB CÉGEK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!

Ha felmerült Önben bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kapott választ, akkor nyugodtan írjon nekünk e-mailt az info@gtc.news e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk Önnek. Az oldalunk jobb alsó sarkában is felveheti velünk a kapcsolatot. Kollégánk beszél az Ön nyelvén!

Miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől?

MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelezze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyára. Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.

Mi tőzsdével és pénzügyi oktatással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízznak bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondoljon bele: utána hogyan tudnánk kiállni előadást tartani? Sehogy. Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizessen nálunk. Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetne kártyájával azért amit vásárol. Adatait akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adja meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnia egy ismeretlen embernek a kártyáját. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, https protokollt használunk és adatait egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree). Az adatait sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetését jóváírja nekünk.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

1.) A bankkártya száma 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresse.
2.) A lejárat általában a kártyáján Expiration date “01/19” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be kérjük (pl.: 2019)
3.) A bankkártyája CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.