Elnöki ügy

0
259

Nissan Motor (TYO:7201) elhatározta, hogy elbocsátja Carlos Ghosn elnököt és ügyvezető igazgatót, akit hétfőn letartóztattak amiatt, hogy aluljelentette bevételeit. Hétfőn tartott sajtótájékoztatón Hiroto Saikawa elnök elmondta, hogy egy belső vizsgálat megerősítette a súlyos jogsértést, amelyet ő vezetett. Az elnök  tervezi, hogy csütörtökön összehívja a bizottság ülését, és javasolja az elbocsátás jóváhagyását.


A Colfax (NYSE:CFX) technológiai cég megvásárolja a DJO Global-t a Blackstone (NYSE: BX) által kezelt magántőke-alapot, 3,15 milliárd dollár készpénzért. Az DJO ortopédiai eszközöket, szolgáltatásokat és szoftvereket kínál.


Az Apple (NASDAQ:AAPL) részesedése 1,5 százalékkal csökkent, miután a Wall Street Journal beszámolt arról, hogy a vállalat az elmúlt hetekben csökkentette a gyártási rendeléseket a szeptemberben indított három modellre.


Mai bevételi jelentések:

  • Medtronic plc (NYSE: MDT)

Az elemzők előrejelzése alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,14 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS 1,07 dollár volt.

  • Lowe’s Companies Inc (NYSE: LOW)

A Zacks Investment Research szerint a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévben 0,97 dollár. A tavalyi év azonos időszakában az EPS 1,05 dollár volt.

  • The TJX Companies Inc (NYSE: TJX)

A Zacks Investment Research szerint 12 elemző előrejelzés alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévben 0,61 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke 0,5 dollár volt.

  • Target Corporation (NYSE: TGT)

A Zacks Investment Research szerint 9 elemző előrejelzése alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,11 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke 0,91 dollár volt.
According to Zacks Investment Research, 9 analysts predict the consensus EPS forecast for the quarter $ 1,11. The EPS earned in the same quarter last year was $ 0.91.

  • Jacobs Engineering Group Inc. (NYSE: JEC)

A Zacks Investment search szerint 7 elemző előrejelzése alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,22 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke 0,98 dollár volt.