Elérhetetlen? Az Airbusnak nem!

0
282

Az Airbus (EPA:AIR) tavaly 800 repülőgépet szállított, ideiglenesen egy fontos ipari célpontot elérve, amely csak néhány héttel ezelőtt meghaladta az elérhetetlent. Így az Airbus optimista, hogy elhárította az első elmaradt szállítási célját a kiadás után.A Mercedes-Benz (ETR:DAI) tavaly 2,31 millió személygépkocsit értékesített, ami valószínűleg elég  ahhoz, hogy 2018-ban a legjobb eladási kategóriájú autóipari márkává váljon. Következő ingyenes előadásunk témája a Mercedes-Benz / Daimler AG stratégia. Ne maradjon le! Kattintson a képre:A Skyworks (NASDAQ:SWKS) csökkenti Q1-es előrejelzését, amely a leggyakoribb okostelefon-ügyfelei egység gyengeségét idézi elő. A bevételi kilátások jelenleg 970 millió dollár (korábban: 1B $ 1.02B), az EPS 1,81 és 1,84 dollár között (korábban: 1,91 dollár). Az Apple nemrégiben csökkentette már az iPhone-értékesítésekre vonatkozó útmutatást az üdülési negyedre vonatkozóan. A Skyworks február 5-én számol be a jövedelemről. A vállalat részvényei 2% -os utólagos értékesítéssel rendelkeznek.


Ezek a tárgyalások Kínával…működnek?


Igen, még mindig beszélgetünk Kínával, de úgy gondoljuk, közelebb kerülünk egy jobb megállapodáshoz. Trump (nyilvánvalóan) tweetelt: „Kínával folytatott tárgyalások nagyon jól mennek!” Aztán Kína „konstruktív”. (Nem, nem elírták, néhány kínai tisztviselő mondta.)  Mindenesetre az a lényeg, hogy a piacok pozitívan reagálnak a pozitívabb tárgyalásokra. Ez általában azt jelenti, hogy éles rally jön.


Mai bevételi jelentések:

Lennar Corporation (NYSE: LEN)

A Lennar Corporation várhatóan piac nyitás előtt jelent a 2018. novemberi végleges költségvetési negyedévéről. Elemzők előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 1,93 dollár. A tavalyi év azonos negyedévének EPS-je 1,29 dollár volt.

 

Constellation Brands (NYSE: STZ)

A vállalat piac nyitás előtt jelent. Előrejelzések alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 2,04 dollár. A tavalyi negyedévben bejelentett EPS 2 dollár volt.