A múlt hét pénteki Daily Thread legnagyobb fogása

0
301

Ahogy azt múlt hét pénteki Daily Thread (DT#187) kiadásunkban megírtuk, Facebook (FB) valóságshow terveket szövöget a foci csillag Ronaldoval, amely az eddigi legnagyobb eredeti projektje volna. Ronaldo akár tíz millió dollárt is zsebre rakhat a 13 részes sorozatért, ami a Facebook Watch-on lenne látható. A focista stúdiója, a WIIP jelenleg is egy egy programon dolgozik a Facebook megbízásából, ahol egy diáklány focicsapata a fő téma, New York államban.

A bejelentés hatására az árfolyam 2,7%-ot emelkedett, a gtc.news azonban tartaja a vételi pozicióját hiszen a statisztikai bizonyítékok azt mutatják, hogy a mennyiségi tényezők, például a pénzügyi minőség, az értékbecslés, az alapvető lendület és a relatív erő a hosszú távú készletek hatékony hozamnövelő tényezői lehetnek.

Nézzünk egy kis matekot, ha Ön befektet akkor ez az emelkedés mekkora profitot termel az adott tőkéhez.

Megér Önnek 15.925 Ft-ot havonta, hogy akár egy nap alatt megkeressen 27 000 – 1 350 000 Ft közötti összeget, vagyis a befektetett tőkéje többszörösét? Ha igen kattintson ide!

Ha nem követte a múlt hét pénteki Daily Thread-ben szereplő hírt érdemes elolvasni a mai kiadásunkat, és lekereskedni az amerikai piac nyújtotta lehetőségeket. Ha több információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot (info@gtc.news)!

Tudta, hogy ha esik egy részvény árfolyama akkor is lehet pénzt keresni ? 

Nem tudja hogyan kereskedjen?

De meg akarja tanulni?

Itt a lehetőség, hogy megtekintse a gtc.news akadémia oldalát, ahol hasznos anyagokat találhat a kereskedéshez, illetve a MetaTrader használatához! Ne hagyja ki, kattintson ide!