DT #184 – Tesla rózsaszín felhői

2
413


Tesla rózsaszín felhői

A Panasonic azt fontolgatja, hogy további részt vesz meg a Tesla nevadai Gigagyárából. Az öt milliárd dollárt érő akkumulátor központban már van $1.6 milliárdnyi része, kizárólagos joggal az autógyártó telepeinek Japánból való ellátására. A Panasonic terve arra enged következtetni, hogy a Teslának pénzre van szüksége, a tények bennünket igazolhatnak, hogy Elon rózsaszínű ködben jár. Doug Field, a vezető mérnöke a konnektoros autók gyártójának nem tér vissza posztjára, miután májusban szabadságra ment.


LMT Japánba készül

Japán a Lockheed Martin (NYSE:LMT) által gyártott multi milliárd dollárt érő radar-rendszerét választotta légvédelmének fejlesztésére. Az ország két Aegis Ashore légvédelmi ágyút is vásárol, amivel rakétarendszerét emeli magasabb szintre, kínai és észak-kóreai támadások kivédésére.


Nasdaq kötvények

A Nasdaq bemutatta a U.S. DV01 Treasury indexet, a legújabb alapkamat kockázatának kezelésére választ biztosító termékét, amely július 19-étől lesz elérhető a Nasdaq Futures Exchange-n. A termék lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy változásra érzékeny termékekkel szemben, kettő és harminc év közötti lejáratú állami kötvényekkel operáljanak.


Brazília készen áll – Boeing

A Boeing (BA) és az Embraer (ERJ) előkészítették a szerződéseket a közös, brazil együttműködésükhöz, és készen állnak azokat a brazil kormánynak beadni pár héten belül.

A vállalatok mar egy ideje tervezik egy közös cég alapítását utasszállító légitársaságként, amibe nem tartozik bele a brazil cég védelmi divíziója és jetjei sem. A szerződés részletesen írja le, hogy a cégek mérnökei hogyan lesznek elosztva az új cégen belül, melyet egyértelműen a Boeing fog irányítani.


A hullámzó piac jó

A tőzsdék negatív iranyt vettek az elmúlt hetekben a globális kereskedelmi problémák kovetkeztében, melyek az eredeti szópárbajból potenciális világméretű gazdaságpolitikai párbajba csaphat át. Ami eredetileg csak időleges konfliktusnak indult pár kereskedelmi egyezmény körül, most egy hosszabb távú huzavonába ment át. Ezeketva tényeket figyelembe véve, a piacok volatilisabbak lehetnek, mint korábban azt a vezető sajtó bejelentette, miközben mi, a gtc.news, már a kezdetektől lovagoljuk a hullámokat, és jó érzéssel tölt el bennünket, hogy segíthetünk olvasóinknak a hullámos vizeken evezni. Sokan önök közül nem kereskedtek hasonló körülmények között, hiszen csak 2009 óta vannak a piacon, ezért nagyon kevés gyakorlatuk van hasonló körülményekkel, ezért kövessenek, olvassanak, mindenkinek segítünk!


#Napi válogatás

A Facebook (FB) tegnap bejelentette, hogy a 2018 második negyedéves bevételi jelentését július 25-én, szerdán teszi közzé a piac zárását követően.

A Chevron’s (CVX) új, $142 dolláros célárat kapott a Goldman Sachs-tól, miután bejelentette, hogy a jelenlegi helyzet ellenére tovább folytatja kanadai projectjeit.

A Spotify (SPOT) Tom Connaughtont nevezte ki a britt vezérigazgatójának, aki a Vevo-t irányította korábban.

A Wynn Resorts (WYNN) és a Las Vegas Sands (LVS) komoly zuhanórepülést hajtottak végre tegnap a júniusi eredmények enyhülését követően, és a szokásos pánik-kereskedést folytató spekulánsok miatt. Itt az idő a bikákkal port kavarni!


A valutakereskedés világa

Kezdjen figyelni a kormányok kötvényeire, mert hasonló csapdába eshet, mint márciusban, most a kereskedelmi huzavona miatt. Az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat, ha állampapírokat vesznek, rövid és kevesebb pozíciókkal operáljon, hogy az irányítás a kezében maradjon.

Az EURUSD pirosban kezdte a hetet, az 1.16-ot tesztelve. Továbbra is alacsonyabb csúcsokat rajzolunk, ismét meglátogatva az 1.15-öt. A szint erős támasz, de előfordulhat, hogy alá kerülünk, míg emelkedések medvés kereskedésre adhatnak lehetőséget.

A GBPUSD megcsusszant az 1.30 felé, ami erős támaszunk, és nem vagyunk teljesen meggyőzve, hogy a közeljövőben 1.345 fölé kerülnénk.

Az USDJPY, annak ellenére hogy eredetileg adott fel pozíciójából, a trend fölött tudott maradni. Jelenleg oldalazásra számítunk, az emberek tartanak a vám háborútól, a kötvénypiac felé nézegetnek.


Világpiac ma

>

Ázsia

Európa

Amerika

2 COMMENTS