Az innováció globális színpada – CES 2018

0
422

A CES azon cégek gyülekezőhelye a világ minden részéről, akik a fogyasztói technológiák üzletágában tevékenykednek. A rendezvény már 50 éve ad helyt az újító törekvéseknek és az áttörést jelentő technológiáknak – egy olyan globális színpad, ahol a következő generációs újításokat mutatják be a piacnak. A Fogyasztói Technológiák Szövetsége (CTA) által rendezett esemény vonzza a piacvezető cégeket és az úttörő gondolkodókat. Mint mindig, most is egy iránymutatás lesz számunkra, hogy merre tart a tech szektor 2018-ban, és merre tartanak az általunk figyelt cégek a globális tőzsdén.

A CES számos területet fed le négy nap alatt, a sport-technológiától, a robotikán és a drónokon át, egészen a kiterjesztett valóságig terjedően. Nehéz választani az egyik vagy a másik téma közül, miközben a kínálat magában foglalja az autóipart, a wellness-t és az egészséges életmódot, az intelligens otthonokat, a játékokat és még sok minden más is, ami a nyilvánosság elé kerül. Tudjuk, mire kíváncsi leginkább: milyen cégek lesznek jelen és mit fog ez adni nekünk 2018-ban?

Mindenek előtt, az Amazon Alexa-jának lesz egy teljes saját napja! Már így is a versenytársak előtt van, de – az Amazon szerint – vannak olyan minden eddig elgondolásunkat megváltoztató funkciók, amelyekről nem is álmodtuk volna, hogy a következő száz évben megvalósulnak.

Aztán itt vannak még azok a vállalatokkal, amelyek járműtechnikával foglalkoznak. Las Vegas úgy fog kinézni, mint egy turbófeltöltéses Detroit, aCES 2018-on. Nem véletlenül szerepel a rendezvény az  USA Today 10 legjobb autóipari showja közt, hiszen a CES középpontjában a biztonságosabb autó gyártása és sofőr és az autó közti elektronikai kapcsolat áll. Nem számít, hogy az Atlanti-óceán melyik oldaláról érkezik a CES bemutatja a legújabb  termékeket minden nagyobb autógyártótól, mint például a BMW, a Daimler, a Ford, a Tesla, a Volkswagen, és így tovább. Ha azt mondjuk, hogy „a termékek, ötletek a tudományos-fantasztikus irodalomból érkeznek a bemutatóterembe”, még csak meg sem közelítjük a valóságot!

A C Space, ahol a világ vezető marketing és reklám óriásai felvághatnak azzal, amilyük van, összehozza a világ fejlesztőit, a marketingeseket és kreatív elméket egy helyre. Meglátjuk, hogyan változtatják meg a márkakommunikáció és a szórakoztatás jövőjét. A látogatók megtapasztalhatják a Google, a Facebook, a Netflix, a Baidu, és az Amazon új technológiáit, és persze még több céget is felsorolhatnánk! A legérdekesebb része az lesz az egésznek, hogy az Intel vezérigazgatója mondja a CES nyitóbeszédét. Vajon miről fog beszélni?

Ezen a ponton értelemszerűen még nem beszélhetünk a CES-ről távlatokban, sokkal inkább naprakészen tartjuk Önt az újításokról és azok hatásairól a cégek részvényeire. Ha meg szeretné tudni, hogy melyik részvény nő olyan nagyra, hogy még az eget is kiüsse a helyéből, kövessen minket és keressünk együtt pénzt!