Bye-bye alkalmazottak

0
330

A BlackRock Inc. (NYSE:BLK) a munkaerő 3% -át leszállítja, a jövő héten pedig bevételt jelentenek. Ez érdekes lehet.


A Macy’s Inc (NYSE: M) kiskereskedő egyik legrosszabb napja volt a tegnapi, mivel részvényei több mint 18 százalékkal csökkentek a piaci értékesítés előtti kereskedésben, miután az áruházlánc gyenge üdülési eredményeket ért el 2018-ban, és csökkentette az év jövedelmi kilátásait.


A Twitter (NYSE:TWTR) részvények a Bank of America frissítése után csütörtökön több mint 3% -kal emelkedtek. Jobb felhasználási tendenciákat idézett elő, és a jelenlegi felhasználóknak egyre nagyobb szerepe volt a cég jövőbeni reklámbevételének alakulásában. Az állomány több mint 30 százalékkal nőtt az elmúlt évben, szemben a Facebook részvények 20 százalékos csökkenésével.


A Boeing (NYSE:BA) az elmúlt 12 hónapban jelentős erősödést mutathatott az erős kereskedelmi repülőgép-értékesítéseben, a Morgan Stanley elemzője szerint. A celarat 450 dollárra emelte, ami 30,9 százalékos emelkedést jelent. A Boeing részvényei 0,4 százalékkal emelkedtek 345,26 dollárra.


Térjünk kicsit vissza tegnapi cikkünk fő témájára, Jeff Bezos szerelmi életére. Kiderült, hogy Jeff és felesége nem kötöttek házassági szerződést. Ha a válás ennek megfelelően megy, MacKenzie Bezos a világ leggazdagabb nőévé válhat. Az idő, a szeretet és az odaadás befektetése minden bizonnyal megtérült, illetve annak az esélye, hogy egy milliárdossal házasodjunk, most nőtt. Látják? Mindenki nyer.

*(Married here: Itt házasodott meg ; Divorced here: Itt vált el )