Bezos válása hatással lehet az Amazon részvényeseire?

0
258


Az Amazon (NASDAQ: AMZN) vezérigazgatója, Jeff Bezos és felesége, MacKenzie, 25 éves házasság után válnak szét, amely időszak alatt megépült a világ legértékesebb cége. Jeff várhatóan továbbra is a cég egyik legnagyobb tulajdonosa marad, deMacKenzie befolyásolhatja a részvényesi szavazásokat a határozatokról, és nyomást gyakorolhat a változásokra a vállalatnál. Jeff “továbbra is összpontosít” – nyilatkozta egy szóvivő.William Alsup, az Egyesült Államok körzetének bírája a PG&E (NYSE: PCG) segédprogramok korlátozását javasolta, mivel a magas szélben nem tartja biztonságosnak a villamosenergia-vezetékeket használatát.


A Bank of America (NYSE:BAC) viszonylag jó helyzetben van ahhoz, hogy ellenálljon a hitelkockázatnak, de tovább kell fejleszteniük a hatékonysági mutatókat. Az UBS viszont csökkentette a vállalat célárát 32 dollárra.


A Tesla (NASDAQ: TSLA) per még mindig tart, miután meghalt egy utas hibás akkumulátor miatt. A per szerint szerint Tesla „nem figyelmeztette a vásárlókat az akkumulátor veszélyes állapotáról.”


Mai bevételi jelentések:

FuelCell Energy Inc (NASDAQ: FCEL)

A jelentés a 2018. október végi költségvetési negyedévre vonatkozik. Elemzők előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS-előrejelzés -0,17 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bemutatott EPS -0,17 dollár volt.

SYNNEX Corporation (NYSE: SNX)

Előrejelzések alapján a negyedéves konszenzus EPS-előrejelzés 3.25 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bemutatott EPS értéke 2,79 dollár volt.