Bevételi jelentések

0
158

USA

 

 

A Home Depot első negyedévi nyereséget jelentett, ami 2,27 dollár / részvény volt, 9 centtel halada meg a várakozásokat. A bevételek is az előrejelzéseknél kissé magasabbak voltak.  Összehasonlítva a globális üzletek árbevételével 2,5% -kal nőtt a negyedév során.

 

Az AutoZone  autóalkatrész-kiskereskedő részvényenkénti 15,99 $ -os nyereséget jelentett a harmadik negyedévben, ami megdöntötte a 15,14 dolláros részvénykonszenzus becslést. A bevételek is ütötték az előrejelzéseket, az összehasonlítható áruházak értékesítése pedig 3,9% -kal emelkedett.

 

A General Motors  17 észak-amerikai városból nyolcban leállítja Maven autómegosztó szolgáltatását. A bezárás olyan főbb piacokat foglal magában, mint Chicago és Boston, bár a három éves szolgáltatás továbbra is olyan városokban fog működni, mint Los Angeles és Washington, D.C.

 

Mai bevételi jelentések:

1.Target Corporation (NYSE: TGT)

2.Analog Devices (NASDAQ: ADI)


 

 

ÁZSIA

 

 

A SoftBank Group Corp, amely a Sprint Corp-ban részesedik, 3,5% -kal emelkedett miután hírek szivárogtak arról, hogy a T-Mobile US Inc felvásárolta riválisát, a Sprintet 26milliard $-ért, elnyerve a szövetségi kommunikációs bizottság többségének támogatását hétfőn.

Az El Sewedy Electric 5,9% -ra ugrott, miután együttműködött a Szuezi-csatorna gazdasági övezetének általános hatóságával, hogy létrehozzanak egy új céget, amelynek tőkéje 1 milliárd egyiptomi font (58,82 millió dollár), amelyben a vállalat 49% -ot birtokol.

Abu Dhabi indexe 1,1% -kal magasabb, 1,3% -kal csökkent az ország legnagyobb hitelezője, az első Abu Dhabi Bank.

Dana Gas 4,1% -ra ugrott, miután az energiaipari cég azt mondta a Merak-1 fúrótelepen kezdett fúrási műveleteket folytatni Egyiptom partjain.

 

 

NYERSANYAG

 

 

A dollár nyereséget az USA értékpapírjaival és az USA adósságvásárlásaival kapcsolatosan ma nyomás alatt álló aranyra dollárt kell fizetniük, mondta George Gero, a New York-i RBC Wealth Management értékes fémek elemzője. Az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háború az arany alappillére volt az idén, mivel a befektetőket a sárga fém óvta, amely mind gazdasági, mind politikai gondok idején biztonságos menedékké vált.

Az aranyrúd az elmúlt keddben elérte az 1 303,35 dolláros egy hónapos csúcsot, miután Kína az árukra vonatkozó magasabb amerikai tarifákat ellensúlyozta azáltal, hogy az amerikai árukon saját vámtételeket hírdetett. A júniusi arany ugyanazon a napon 1,304,15 dollárra emelkedett. A dollárindex, amely hat dollár kosárral szembeni mérlegelést mutat, 0,1% -kal nőtt egy hónapos, 97,98-os magasra.

Az aranyhoz hasonlóan a dollárt is használják biztosításként az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háború ellen. Mégis, az aranynak van előnye a dollárral szemben a kereskedelmi háborúban, mivel a kereskedelemben elfogadott pozitív állásfoglalás ékszereket és más, aranykötéssel kapcsolatos fogyasztást jelenthet Kínában. Máshol a fémek, a palládium 1% -kal csökkent, de sikerült megtartania a presztízsét, mint a világ legdrágábbja.