Az Ethereum milliomosok Lambóval járnak

0
540

Eljött az ideje, hogy egy másik nagy kriptovaluta óriást vegyünk szemügyre, ami nem más, mint az Ethereum. Az Ethereum kriptovaluta blokkláncát az Ethereum platform hozta létre, Vitalik Buterin javaslatára 2013 végén, azóta ez lett a második legnagyobb kriptovaluta, a BTC után, piaci tőkéjét tekintve.

Az Ethereum értéke 2017-ben több mint 13 ezer százalékkal nőt! Ez egy rendkívül magas növekedési százalék. Sokan feladták a pozícióikat, amikor megindult az árfolyamon a hullámvasút, de természetesen sokan maradtak. Sokan váltak milliomosokká, akik a Bitcoinba  fektettek, ez olyan tény, amelyet az emberek, tudnak a mindennapos hírekből. Ne legyenek kétségei, ugyan ez zajlott le más kriptókkal is, amelyek a Bitcoin mánia után jöttek létre. De a hatalmas növekedés még mindig lehetséges olyan kriptovalutákkal, mint az Ethereum.

Nem véletlen, hogy a múltkoriban mi is írtunk Lamborghini-ről. A Bitcoin (és más kripto) milliomosok a Lamborghini-t vásárolják a közösségek által irigyelt státuszszimbólumként. Azok az emberek, akik a Bitcoinból és az Ethereumból lettek gazdagok, egy 135 dolláros befektetés végeredményeként vásárolták meg az olasz csodát, mert akkor fektettek be, mielőtt az értéke elérte volna csúcsot. Tény, hogy a Lamborghini 2017-ben rekord eladási adatokat jelentett. Peter Saddington, egy 35 éves kódoló, aki Atlantában él, 45 bitcoint fizetett, hogy meglovagoljon egy 2015-ös Lamborghini Huracant (ára: 200 000 dollár) tavaly ősszel amik kripto őrület tetőzött. Ezek a digitális érmék kevesebb, mint 3 dollárba kerültek, amikor Saddington 2011-ben megvásárolta őket.

2017 februárjában az Ethereum ára 17 dollárra emelkedett. Ez több mint 100%-os hozamot jelentet. 2017 márciusában az Ethereum megkezdte történelmi emelkedést, az első megállója körülbelül 50 dollárnál volt. Ez 400%-os megtérülést jelentett egy jókor belépő befektető számára. 2017. április végén az ár már 80 dolláron állt, ami 900%-os hozam. 2018 januárjában az Ethereum elérte eddigi csúcsát az 1423 dolláros szinttel.

Most 198 dolláron áll az árfolyam. Most itt az esély arra, hogy olcsón betárazhasson az Ethereum digitális érméiből! Ha azt szeretné, hogy Önt is példaként állítsuk a többi kereskedő elé, mint ezeket a fickókat, akik Lambóval járnak, tudjon meg többet a kereskedés ezen formájáról, mi mindent elmondunk róla Önnek!