Az Apple új munkahelyet teremt

0
276

Az Apple (NASDAQ:AAPL) 133 hektáros kampuszt készül megnyitni Austinban, ami 1 milliárd dollárba kerül és 5000 embernek nyújt munkahelyet. Austin már a második legnagyobb város foglalkoztatás szempontjából, és ezzel a lépéssel az Apple lesz a legnagyobb magán munkáltató a texasi városban. Ez lenne az a bizonyos fény az alagút végén?


A General Electric Company (NYSE:GE) számára ez egy elég keserves év volt. Ezen a héten 6,66 dollár értékben kereskedett csakúgy, mint a pénzügyi válság alatt.


A FedEx Corporation (NYSE:FDX) részvénye most éri el az év legalacsonyabb szintjét. Miért? Lehet köze van hozzá az Amazon Air kezdeményezésnek?


A gépjármű készletekre az elmúlt évben nagy nyomás nehezedett. A hosszú távú befektetők számára ez a nyomás bizonyos lehetőségeket teremtett. Egy jól működő autógyártó, aki szilárd osztalékot fizet, értékes vásárlás lehet a jelenlegi alacsony értéken. Ha ezt az osztalékot a következő recesszióba kívánja újra befektetni, miközben a részvények ára alacsony, elégedett lehet a megtérüléssel, amikor az állomány a következő helyreállítás során ugrik. A Bayerische Motoren Werke AG (ETR:BMW) 5,6%-os osztaléka szörnyen csábítónak tűnik! A tőzsde október óta  sok kereskedő számára meglehetősen ijesztő lehetett. Fontos ilyenkor, hogy NE PÁNIKOLJON! Okos, egyszerű mozdulatokkal mindig megvédheti portfólióját. Ugye tudja, hogy a gtc.news szakértő kollégái rendelkezésére állnak?! Lépjen velünk kapcsolatba az info@gtc.news email címen.