Az Apple és a Microsoft hibát javít

0
376

A Microsoft (NASDAQ:MSFT) blokkolja a legfrissebb Windows 10 frissítést az érintett felhasználók számára. A Windows 10 októberi frissítésének visszatérése nem mindenki számára örvendetes hír. A Microsoft azt mondja, hogy “együttműködik az Apple-lel” (NASDAQ:AAPL), hogy megoldja az iCloud for Windows hibát, ami a legutolsó Windows-kiadás használatával okozhat problémákat a megosztott fotóalbumok frissítéséhez vagy szinkronizálásához. Elég azt mondani, hogy ez egy komoly probléma, ha képeihez folyamatos hozzáférésre van szüksége. Nem tudjuk mikor várhatunk a megoldásra. Akár tetszik, akár nem, előfordulhat, hogy egy ideig le kell mondanunk az iCloudról vagy a Windows frissítéséről.


A Demokraták és a Szilícium-völgy közötti szövetség az idei év során megdőlt. A Facebook (NASDAQ:FB) és a Twitter (NYSE:TWTR) platformok  gyűlölködő beszédet, orosz propagandát és konzervatív hajlamú “hamis híreket” tesznek lehetővé, habár a Facebook vezetői korabban sokkal hosszabb ideig visszatartották az orosz tevékenységet a platformon.


A Ford Motor (NYSE:F) arra törekszik, hogy kihasználja az autonóm járművek kialakulóban lévő technológiai trendjét. A gépjárműgyártó a Miami városával együttműködve teszteli a járműveket. A vállalat részvényei pénteken 9,05 dollárra csökkentek (2,79%). Évente napjainkig az értékek 22,33% -kal csökkentek, szemben az S & P 500 benchmark indexének 3,92% -os növekedésével ugyanezen időszak alatt.


Mai bevételi jelentések:

  • Intuit Inc. (NASDAQ:INTU)
  • JD.com Inc. (NASDAQ:JD)