Az American Airlines szeptember 3-ig megállítja a Boeing 737 Max sugárhajtású repülőjáratokat

0
49

USA

 

 

A Microsoft bemutatta a következő generációs Xbox videojáték-konzolt. A vállalat azt mondta, hogy a konzol 4-szer erősebb lesz, mint a jelenlegi verzió, és hogy a 2020-as ünnepi vásárlási szezonban a boltok polcaira kerül.

 

Az American Airlines szeptember 3-ig megállítja a Boeing 737 Max sugárhajtású repülőjáratokat.

 

A Starbucks csapata összeállt a Hubbub környezetvédelmi jótékonysági szervezettel, hogy kísérleti programot indítson a londoni Gatwick repülőtéren, az Egyesült Királyság a második legnagyobb repülőterén, hogy kupát használjanak papír vagy műanyag a helyett. Az ügyfelek a kupát a repülőtéri „Cup Check-In” pontokon eldobhatják a repülőre szállás előtt. A használt csészéket majd  megmossak, sterilizálják és visszavezetik a Starbucks újrafelhasználásra.

 

 

Mai bevételi jelentések:

  1. Jiayin Group Inc (NASDAQ: JFIN)–  egy kínai online hitelnyújtási piac

2.TransMedics Group Inc (NASDAQ: TMDX)– egy orvosi eszközgyártó cég

3.Chico’s FAS, Inc. (NYSE: CHS)– kiskereskedelmi női ruházati lánc

 

 

NYERSANYAG

 

 

Az olajárak kedden stabilizálódtak azon az elváráson, hogy a termelői csoport OPEC és szövetségesei továbbra is visszatartják a kínálatot, hogy megakadályozzák az árak csökkenését a széles körű gazdasági lassulás miatt, amely elkezdte elfogyasztani az üzemanyag-kereslet növekedését. Az első hónap Brent nyers határidős futamideje, az olajárak nemzetközi referenciaértéke, 62,36 dollár volt a 0023 GMT-nél, 7 centnél, vagy 0,1% -on a pénteki zárásnál.

 

A US West Texas Intermediate (WTI) nyers határidős futamideje 53,42 USD / hordó, 16 cent vagy 0,3% volt az utolsó zárást meghaladva. Az árak körülbelül 1% -kal csökkentek az előző munkamenetben, és a nyers határidős árfolyamok mintegy 20% -kal csökkentek az április végén elért 2019-es csúcsoktól, és az alacsonyabb gazdasági visszaesés következtében az olajfogyasztást befolyásolta. Oroszország hétfőn azt mondta, hogy támogathatja a kínálatcsökkentés meghosszabbítását, amely január óta létezett, felhúzva a figyelmet, hogy az olajárak akár 30 dollár/hordó mélypontot is üthetik, ha a termelők túl sok nyersanyagot szállítanak.