Apple problémák

0
354

Az Apple (NASDAQ:AAPL) bizonyos minőségi problémákat talál néhány iPhone X és MacBook modellben.. A vállalat pénteken elmondta, hogy néhány olyan problémát talált, amelyek az iPhone X és a MacBook Pro termékeit érintik, és azt mondta, hogy a vállalat díjmentesen rögzíti azokat. Mind tudjuk ez mit jelent.


A Netflix (NASDAQ:NFLX) vezérigazgatója, Reed Hastings elmondta, hogy a streaming video cég nem tervez olcsóbb árakat a versenyképes indiai piacon, és hogy a végrehajtó vezetői észrevételeit “félreértették”.


Az Amazon.com Inc (NASDAQ:AMZN) pénteken elmondta, hogy az Apple Inc (AAPL) termékeit világszerte több ideig szállítják az üdülési szezonban, mivel a technológiai riválisok félretették a különbségeket az eladások növelése érdekében. Az elkövetkező hetekben a világ legnagyobb online kiskereskedője eladja az Apple iPhone, iPad és egyéb készülékeinek legújabb kiadásait az Egyesült Államokban, Európában, Japánban és Indiában. Az Amazon korábban korlátozott választékot adott az Apple-nek, amely Mac számítógépeket és Beats fejhallgatót tartalmazott.


Az Adidas AG (ETR:ADS) szerdán csökkentette teljes éves értékesítési előrejelzését a nyugat-európa lassabb növekedése miatt, mivel szembesül a riválisaval Nike Inc.-vel ami legnagyobb piacon. Az Adidas vezérigazgatója, Kasper Rorsted elmondta, hogy a vállalat túlzottan a nyers-európai sportolástechnikai márkájára, a Originalsre összpontosított, és túlságosan lassan reagált a fogyasztóknak a sportruházatra és a lábbelire való áttérésre.


Mai beveteli jelentesek:

  • ORIX Corporation (TYO:8591)
  • JD.com Inc (NASDAQ:JD)