Amiről mindenki beszél

0
244

Itt van amiről mindenki beszél, és az nem más mint a  Citigroup Inc (NYSE:C) bevételi jelentése. Az állomány 4% -ot ugrott, annak ellenére, hogy gyenge kötvény kereskedelemről számoltak be.


A PG&E Corporation (NYSE:PCG) részvényei 50% -kal csökkentek, miután hivatalosan is bejelentették a 11. fejezet csődjét.


A Digital First Media, a hedge fund tulajdonában lévő médiavállalat 7,5% -os részesedést szerzett a Gannett Co Inc (NYSE:GCI) társaságban. A vállalat 20% -kal emelkedett a hírek miatt.


Mai bevételi jelentések:

Delta Air Lines, Inc. (NYSE: DAL)

A Delta Air Lines, Inc. várhatóan piac nyitás előtt jelent a 2018. december közötti végleges pénzügyi negyedévről. Elemzők előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 1,27 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bejelentett EPS 0,96 dollár volt.

JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM)

JP Morgan Chase & Co várhatóan piac nyitás előtt teszi közzé bevételi jelentését. Előrejelzések alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 2,2 dollár. A tavalyi negyedévben bejelentett EPS 1,76 dollár volt.     

Wells Fargo & Co (NYSE: WFC)

Elemzők előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 1,17 dollár. A tavalyi év azonos negyedévének EPS értéke 0,97 dollár volt.