A Twitter megtalálta a megoldást

0
302


A Twitter (NYSE:TWTR) 10% -kal csökkent a jövedelemjelentés után. A havi aktív felhasználók száma 5% -kal csökkent. Mi a megoldás? Ne jelentsük a havi aktív felhasználókat! Zseniális! Ehelyett „átlagosan hasznosítható napi aktív felhasználókat” jelentenek be, ami éppen így 9% -kal nőtt az elmúlt negyedévben. A jelentések változása megkérdőjelezhető, de mindenképp okos húzásnak tűnik.


Két háztartás, mind egyforma méltósággal…A BB&T (NYSE: BBT) a SunTrust (NYSE: STI) bankot 28 milliárd dollárért vásárolja meg minden részvényre. A közös vállalat új nevet fog kapni, amelynek összege 442 milliárd dollár. A $ BBT ma közel 3% -kal nőtt, és az $ STI közel 9% -kal nőtt, 92% -os emelkedő hangulatával. Mindkét bank nyilatkozata szerint ez a folyamat az egyenlőség egyesülése.


Ha megpróbált bejelentkezni a Wells Fargo (NYSE: WFC) mobilalkalmazásba vagy online banki szolgáltatásba, akkor valószínűleg nem sikerült Önnek. Twitteren keresztül megerősítették a meghibásodást. A hiba valószínűleg Minnesotára vezethető vissza.


A Daimler (ETR: DAI) átlagos kibocsátási szintjei Európában emelkedni fognak, mivel a szigorúbb szennyezés csökkentési szabályok magasabb eredményeket mutatnak, nyilatkozta Dieter Zetsche vezérigazgató csütörtökön. A Daimlert magukban foglaló márkakereskedők most 2021-ig küzdenek az átlagos szén-dioxid-kibocsátásuk csökkentésével.


Mai bevételi jelentések

Phillips 66 (NYSE: PSX)

A Phillips 66 várhatóan piac nyitás előtt jelent a 2018. december közötti végleges pénzügyi negyedévről. A Zacks Investment Research szerint a 9 elemző előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 2,76 dollár. A tavalyi év azonos negyedévének EPS-je 1,07 dollár volt.

Cliffs Inc (NYSE:CLF)

Elemzői előrejelzések alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 0,57 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bejelentett EPS 0,26 dollár volt.

Cboe Global Markets Inc (BATS: CBOE)

A Cboe Global Markets, Inc. várhatóan piac nyitás előtt jelent. Előrejelzések alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 1,35 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bejelentett EPS 0,87 dollár volt.