A tegnapi Daily Thread legnagyobb fogása

0
887

Ahogy azt a tegnapi Daily Thread kiadásunkban megírtuk: az NVidia (NVDA) esetében azt látjuk, hogy a cég tökéletesen váltja készpénzre a GPU ipar folyamatos növekedését és kétségtelen, hogy szuperszonikus emelkedését ennek köszönheti. A vállalat részvényének további emelkedése kétséget kizáróan folytatódik akkor is, ha az elmúlt évek alapján “kifulladást” várhatnánk, hiszen a GPU alapú számítástechnika lesz az alapja a jövőben, amely életben tart minden más iparágat. Mi továbbra is bikás szemlélettel figyeljük az NVidia tevékenységét.

A gtc.news VÉTELI pozíciót nyitott 256 dolláros részvényáron, a napi minimun elérése után. A részvény ára 1.1%-ot emelkedett napközben, a gtc.news tartja a  pozíciót.

Bevételi jelentés ma a piac zárása után.

Ha nem követte a Daily Thread-ben szereplő hírt érdemes elolvasni a mai kiadásunkat. Ha több információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot (info@gtc.news)!


Itt a lehetőség, hogy megtekintse a gtc.news akadémia oldalát, ahol hasznos anyagokat találhat a kereskedéshez, illetve a MetaTrader használatához! Ne hagyja ki, kattintson!