A tegnapi Daily Thread legnagyobb fogása

0
360

Ahogy azt a tegnapi Daily Thread kiadásunkban megírtuk: a Tesla (TSLA) ismét a hírek középpontjába került az amúgy csendes kereskedési napon, miután Elon Musk egy tweetben azt állította, hogy a magánszektorban folytatja az autógyár tovább, $420/részvény áron, amelyhez a szükséges tőke rendelkezésre áll.

A gtc.news VÉTELI pozíciót nyitott 370 dolláros részvényáron. A részvény ára 4%-ot emelkedett, a gtc.news zárta a VÉTELI pozíciót 385  dolláros áron. Majd azonnal nyitott egy ELADÁSI pozíciót 385  dolláros áron. A részvény ára 4,5%-ot zuhan, a gtc.news zárta a VÉTELI pozíciót 368  dolláros áron, a piaci zárás előtt 5 perccel.

Nézzünk egy kis matekot, ha Ön befektet akkor ez az emelkedés mekkora profitot termel az adott tőkéhez:

Megér Önnek az a napi pár perc – amíg elolvassa az aznapi Daily Thread bejegyzésünket – annyit, hogy akár egy nap alatt megkeressen 84 000 – 4200 000 Ft közötti összeget, vagyis a befektetett tőkéje többszörösét? Ha igen, és több információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot (info@gtc.news)!


Itt a lehetőség, hogy megtekintse a gtc.news akadémia oldalát, ahol hasznos anyagokat találhat a kereskedéshez, illetve a MetaTrader használatához! Ne hagyja ki, kattintson!