A nyertes

0
270

Az Amazon.com (NASDAQ:AMZN) a legértékesebb állami vállalatként zárta a tegnapi napot. Csak óvatosan!A német luxusautó Daimler AG (ETR:DAI) 500 millió eurót (573 millió dollárt) fektet be az elkövetkező években, hogy kifejezetten autonóm teherautókat alakítson ki. A nyilatkozat szerint ez egy olyan lépés lenne, amely több mint 200 munkahelyet teremt.Az Apple (NASDAQ:AAPL) és a Samsung (KRX:005930) üzleti megállapodást kötött, amely lehetővé teszi, hogy az iPhone készítője az “iTunes show-kat” a Samsung intelligens TV-jén keresztül terjeszthesse. Ezt egy olyan alkalmazáson keresztül fogják megvalósítani, amely az elkövetkező hónapokban fog elindulni, nyilatkozta a Samsung.


UGRÁS! Csakúgy, mint a Netflix (NASDAQ:NFLX). Az állomány több mint 30% -kal emelkedett az elmúlt nyolc kereskedési napon.Mai bevételi jelentések:

Helen of Troy Limited (NASDAQ: HELE)

A vállalat bevételi jelentését várhatóan piac nyitás előtt teszi közzé. A jelentés a 2018. novemberig záruló költségvetési negyedév lesz. Elemzők előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 2,16 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elszámolt EPS volt 2,38 dollár.

Smart Global Holdings Inc (NASDAQ: SGH)

A SMART Global Holdings, Inc. várhatóan a piac zárás után jelent eredményt.  Előrejelzés alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 1,62 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bejelentett EPS 0,98 dollár volt.

Lindsay Corporation (NYSE: LNN)

A Lindsay Corporation várhatóan piac nyitás előtt jelent. Elemzők előrejelzése alapján a negyedéves konszenzus EPS előrejelzése 0,47 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében bemutatott EPS 0,3 dollár volt.