A mai nap kereskedési lehetőségei

0
469

Az egész negyedév, de mondhatni az egész év, során figyelemmel kísértük a repülőgépgyártót. A cég vezet a megrendelések számában az Airbus-szal folytatott versenyben, amiből jó néhányat az idei Farnborough Air Show során kötött, de mégis a legjelentősebb megrendelése a két darab AIR FORCE ONE repülőgép legyártására aláírt szerződése. A cégbe vetett bizalom jól látszik az 500 dolláros céláron is.

A Boeing (BA) ma tesz negyedéves jelentést.


A tegnap vesztesei: Biogen (BIIB), Supervalu (SVU), Mattel (MAT), Ford (F), Synchrony Financial (SYF). . Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Qualcomm (QCOM), AMD (AMD), D.R. Horton (DHI), Marathon (MRO), Xilinx (XLNX). Mindenki azt mondja van belőle!


Ez volt a részvény a legrosszabb napja mióta kereskedhető, 19%-os esés a bevételi jelentés után, amelyet csalódásként emleget a vezető média. Ám a Facebook spekuláns-irtó fejese összeszedte magát, minimálisat emelkedett a nap folyamán, és folytatja útját a $230 dolláros célára felé.


A Twitter (TWT) ma tesz negyedéves jelentést.


Az Amazon (AMZN) szintén negatív napot zárt a jelentése előtt, de a FAANG többi tagja egész jól teljesített. Jelenleg az Amazon – miután a jelentése ismét kiváló adatokat mutat -, a tegnapi negatív eredményt már korrigálta, folytatja menetelését a $2050 dolláros célár felé.


Cristiano Ronaldo aki önmaga egy önálló márka, csatlakozott a Juventus csapathoz. Ez bizonyára jót tesz majd az Adidasnak (ADS), hiszen ő a futball klub mezeinek gyártója.


  • Mert megtanulja milyen egyszerű tőzsdézni.
  • Mert többet profitál Ön a saját tőkéjére.
  • Szakértő elemzőink elérhetőek az Ön számára.
  • Mert tiszta használható híreket kap.
  • Csak a legbiztosabb vállalatokkal folgalkozunk.
  • Mert nincs reklám, ami közt elveszhet; mi a közös sikerben hiszünk és nem a reklámokból élünk.

Azért mert Ön saját maga építi portfólióját a gtc.news tényeire támaszkodva!