A mai nap kereskedési lehetőségei

0
486

HomeDepot (HD) – bevételi jelentés a a piac nyitása előtt, becsült bevétel: 30 milliárd dollár, EPS: 2.84 dollár


A tegnap vesztesei: Akamai Technologies (AKAM), Cimarex Energy (XEC), Southwestern Energy (SWN), Goodyear Tire & Rubber (GT). Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Fossil Group (FOSL), SYSCO Corporation (SYY), News Corp (NWSA), Nielsen Holdings (NLSN), Twitter (TWTR). Mindenki azt mondja van belőle!


Twitter (TWTR) -újabb vételi pozíciót nyitottunk!


A Disney tulajdonú ESPN (DIS) megpályázta a közvetítési jogokat vezető ligáknál, többek között a holland, kínai és ausztrál Szövetségeknél, az ESPN Plus streaming szolgáltatáson keresztül. A több éves exkluzív szerződés 300 fölötti élő közvetítést tartalmaz az Ausztrál Hyundai A- Ligára, és Westfield W- Ligára, a Kínai Szuper Ligára, és a Holland Eredivisie-re. Múlt héten az ESPN Plus bejelentette, hogy több szezonra szerződött le az olasz Serie A TIM évi 340 meccsére. Továbbra is fenntartjuk korábbi állításunkat, miszerint Disney az egyik legjobb befektetés közép-, és hosszú távra.


A Google (GOOG) továbbra is kínai szövetségeseknek “udvarol”, hogy támogatást nyújthasson az egyre növekvő helyi applikáció fejlesztő cégeknek, reklámozóknak, gyártóknak, hogy elérjék globális közönségüket. A Google kereső, a Gmail és a YouTube továbbra is cenzúra alatt áll Kínában, viszont a szövetségesekkel, a kínai szabályozások keretein belül Google megvalósíthatja terjeszkedési stratégiáját, beleértve a mobil verzióját is a keresőmotornak. A helyi cégek segítségével Google be tudja bizonyítani a kormánynak, hogy nagy mértékben hozzá tud járulni Kína gazdasági fejlődéséhez olyan szolgáltatásaival,mint a felhő alapú adattárolás és az üzleti appok.


Az Electronic Arts (EA) jól startolt a Madden NFL 19-el, és a Madden football-game franchise átlépte a 130 milliós eladási terveket. Az értékesítés 13.6%-al magasabb a játék tavalyi verziójához képest.