A mai nap kereskedési lehetőségei

0
204

A Ford (F) bemutatja értéknövelő stratégiáját. A részvény ezer sebből “vérzik” és nem találunk olyan megoldást, ami meggyógyítaná. Magyarul semmi olyan nem hangzott el, ami lázba hozna bennünket, sőt azt vesszük észre, hogy a cég saját befektetőit “mérgezi” ebben a pillanatban.


A tegnap vesztesei: Newell Brands (NVL), Southern Co. (SO), Regeneron Pharmaceuticals (REGN), Interpublic Group of Companies (IPG), Cimarex Energy Co (XEC). Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Albemarle Corporation (ALB), CVS Health (CVS), Boston Scientific Corporation (BSX), Alcoa (AA), Michael Kors Holdings (KORS). Mindenki azt mondja van belőle!


A Verizon (VZ) és az Apple (AAPL) kötött egy kizárólagos szerződést, a Verizon Unlimited ajánlatra az előfizetőknek. A szolgáltatás hat havi ingyenes Apple Music hozzáférést biztosít. A megállapodás csak a kezdete egy gyümölcsöző partneri kapcsolatnak, mindkét fél számára.


A  Walmart / Flipkart fúzió minden engedélyt megkapott az ellenőrző szervektől, így a kereskedelmi óriás 16 milliárd dollárt fizet a Flipkartért. A jóváhagyásra az egyesülés bejelentése óta, vagyis kb. három hónapja vártak a cégek.


A Viacom (VIA) ma tesz negyedéves jelentést.


A Tesla (TSLA) valószínűleg szembe kell, hogy nézzen egy SEC nyomozással,  mivel Musk tweet bejegyzése kimerítheti a piaci manipuláció tényét.