A mai nap kereskedési lehetőségei

0
291

Az Alphabet (GOOG) tulajdonában lévő Waymo nagy lehetőségeket mutat vállalati szinten, a jelenlegi $75 milliárd dolláros értéke gyorsan elérheti akár a $175 milliárd dollárt is, hiszen a szállítási, kereskedelmi, és ingatlanpiaci szektorokat kihasználva minden területen jelen van. Mi a lehetőségeket mérlegelve a Google célárát $1400 dollárról felemeltük $1500 dollárra.


A tegnap vesztesei: Sealed Air (SEE), DENTSPLY SIRONA (XRAY), Discovery Communications (DISC), Expeditors International of Washington (EXPD), Anadarko Petroleum Corporation (APC). Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Emerson Electric Company (EMR), Tesal (TSLA), Broadridge Financial Solutions (BR), Mosaic (MO), LKQ (LKQ). Mindenki azt mondja van belőle!


Az Apple (APPL) hátára Kína rajzolt egy nagy célkeresztet. Csak figyeljük egyelőre.


A CVS Health (CVS) ma tesz negyedéves jelentést.


A Tesla (TSLA) ismét a hírek középpontjába került az amúgy csendes kereskedési napon, miután Elon Musk egy tweetben azt állította, hogy a magánszektorban folytatja az autógyár tovább, $420/részvény áron, amelyhez a szükséges tőke rendelkezésre áll. A Tesla 11%-os plusszal zárta a napot, ezzel elérve az elmúlt 11 hónap legmagasabb értékét. Nehéz megmondani, hogy egy újabb Musk trükkel állunk szemben, vagy, hogy állítása megfelel a valóságnak.


A Qualcomm (QCOM) bővíti kínai chipset üzletét, miután az Apple nem kívánja tovább használni a Qualcomm modemjét az új iPhone gyártásához.


A Fiat Chrysler Automobile (FCAU) új vezetője Mike Manley egyike azoknak a vállalati igazgatóknak, akik tegnap este vacsorán vettek részt Trump elnökkel New Jersey-ben. A vacsora során több halaszthatatlan ügy megbeszélését tervezték, de új témákra is nyitott volt az amerikai elnök. A Fiat köztudottan az amerikai vámok ellen van, amelyek az Európai Uniót és Kanadát érintik, de azzal sem ért egyet, hogy Kínát büntetik acél és alumínium vámokkal.


Eddig tisztázatlan okok miatt a Walt Disney (NYSE:DIS) legújabb filmjét a Barátom, Róbert Gidát nem vetítik a kínai mozik.