A mai nap kereskedési lehetőségei

0
237

Az USS (X) részvényára 10%-ot esett a bevételi jelentés közzététele után. Legutóbb, mikor szintén erre az árra sett vissza a bevételi jelentés miatt, akkor viszonylag gyorsan vissza is ugrott.


A tegnap vesztesei: Cognizant Technology Solutions Corp (CTSH), United States Steel Corporation (X), Tripadvisor Inc (TRIP), Willis Towers Watson PLC (WLTW), Unum Group (UNM).  Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Regeneron Pharmaceuticals Inc (REGN), Davita Inc (DVA), Global Payments Inc (GPN), Clorox Co (CLX), PerkinElmer Inc (PKI). Mindenki azt mondja van belőle!


A Nike (NKE) új 88 dolláros célárat kapott az MS-től.


A Walt Disney (DIS) azon fáradozik, hogy visszaszerezze a Star Wars filmek TV jogait, amelyeket mindössze két éve adott el. A jelenlegi tulajdonos az új AT&T WarnerMedia (T). A Disney egyelőre komoly ellenállásba ütközik, a dolog csak kibontakozóban van. A Turner annak idején $275 millió dollárt fizetett a jogokért, amely 2024-ig teszik lehetővé a filmek sugárzását saját hálózatán, emellett a Netflix is rendelkezik négy film sugárzási jogaival az év végéig.


A Verizon (VZ) és a Motorola bemutatta a moto-z3 és 5G moto-mod rendszereket, amelyek kizárólagos joga a Verizont illeti.


Az egyetlen esemény, amely a mai kereskedést meghatározza; Non-Farm Payroll, vagyis az NFP, az amerikai munkaügyi riport.

Az EURUSD lefelé tört ki a szimmetrikus háromszögünkből, mondjuk úgy, hogy ezzel egy nagyon rusnya napot szerzett nekünk. A kérdés az, hogy tényleg 1.16 alá akar e menni, mert addig nem veszünk fel eladási pozíciót, amíg ez nem tiszta. Arra számítunk, hogy a pár megugrik majd erről szintről, a munkaügyi jelentés miatt.

A GBPUSD is esett, tesztelve az 1.30-as szintet. Továbbra is talány, hogy a támasz szint kitart e, ha britek emelik a kamatlábakat. Türelmesek vagyunk, 1,29 az a szint, ahol veszünk, ha az árfolyam alacsonyabb régiókba esik az 1,25-ös szintet is meglátogathatjuk.

Az USDJPY szintén esett egy kicsit, és támasz szinttel találta szembe magát 111.25-nél, kalapácsot hozva létre. A mai NFP valószínűleg magasabbra fogja emelni ezt a piacot (feltételezve, hogy jó adatokat hoz), a 113-as irányba. A padlónk ekkor 110,50.


  • Mert megtanulja milyen egyszerű tőzsdézni.
  • Mert többet profitál Ön a saját tőkéjére.
  • Szakértő elemzőink elérhetőek az Ön számára.
  • Mert tiszta használható híreket kap.
  • Csak a legbiztosabb vállalatokkal folgalkozunk.
  • Mert nincs reklám, ami közt elveszhet; mi a közös sikerben hiszünk és nem a reklámokból élünk.

Azért mert Ön saját maga építi portfólióját a gtc.news tényeire támaszkodva!