A mai nap kereskedési lehetőségei

0
364

Mi továbbra is teljesen pozitívak vagyunk a Twitter (TWTR) tekintetében. A cég bevétele és üzleti előrejelzése hatalmas emelkedést vetít elénk a következő évekre, amelyre bizonyíték a jelentés előtti hetek emelkedése.


A tegnap vesztesei: Akamai Technologies (AKAM), Netflix (NFLX), Twitter (TWTR), Adobe (ADBE), Electronic Arts (EA). Ki vallja be, hogy részvényes?


A tegnap győztesei: Franklin Templeton Investments (BEN), Newfield Exploration (NFX), Affiliated Managers Group (AMG), Invesco (IVZ), Legg Mason (LM).   Mindenki azt mondja van belőle!


A legnagyobb videó játék gyártók negatív tendenciát vettek a hétvégi kulcsfontosságú e-sport élő közvetítést követően. Az Activision Blizzard (ATVI) és az ESPN/Disney XD (DIS) egyenesben sugározta a Blizzard Overwatch League döntőit pénteken és szombaton.

Az Activision részvény ára annak ellenére esett, hogy 360.000 ember nézte a közvetítést. Mi nem aggódunk a dolog miatt, a mi meglátásunk az, hogy a világ egyelőre nem áll készen hasonló e-sport eseményre. Mi a helyzet hosszabb távon? Azt ajánljuk, figyelje azokat a nézőszámokat!


Tényleg kétségek kezdenek felszínre kerülni a magasan szárnyaló FAANG részvényekkel, mint az Amazon (AMZN), kapcsolatban? Annak ellenére, hogy a tech óriás ismét igazi nagyágyú bevételi jelentést tett közzé, ha mindent összeadva nézünk, az eredmény elmaradt a becslésektől, amelyre hat negyed éve nem volt precedens. Arra utaló jeleket látunk, hogy amerikai gazdaság le fog lassulni az év második felében? Tényleg azt látjuk, hogy a gazdasági adatok, mint a kiskereskedelmi eladások, az ISM, a tartós termékek, vagy az ipari termelés elérte a csúcsát? Fognak a vásárló központú tech vállalatok, mint az Amazon, további támogatást kapni a gazdaságtól 2018 második felében?  Ezekre a kérdésekre kell választ adnunk, amelyek minden olvasónkat segíteni fogják a profitvadászatban az év hátralevő részében.


Mai bevételi jelentések:

Apple (AAPL)

Baidu (BIDU)

Ralph Lauren (RL)


  • Mert megtanulja milyen egyszerű tőzsdézni.
  • Mert többet profitál Ön a saját tőkéjére.
  • Szakértő elemzőink elérhetőek az Ön számára.
  • Mert tiszta használható híreket kap.
  • Csak a legbiztosabb vállalatokkal folgalkozunk.
  • Mert nincs reklám, ami közt elveszhet; mi a közös sikerben hiszünk és nem a reklámokból élünk.

Azért mert Ön saját maga építi portfólióját a gtc.news tényeire támaszkodva!