A legnagyobb mozgásban lévő készletek

0
233

Két szó, ami egyből eszünkbe jut: kereskedelmi háború. És ki a mai áldozata? Megint az Apple (NASDAQ:AAPL). Trump megemlítette, hogy potenciális tarifákat fog hozni olyan termékekre, mint például a MacBooks vagy az iPhone. Nem hangzik túl jól, és az alma megint vérzik.. Az iPhone eladások már lassultak.


A Tesla (NASDAQ:TSLA) értékesítése Kínában 70 százalékot esett októberben, előző évhez képest egy Reuters-jelentés szerint. A csoport szerint a Tesla csak 211 autót adott el Kínában a múlt hónapban.A Buckle (NYSE:BKE) negyedéves bevételt jelentett és 42 centet részvényenként, ami négy centtel kevesebb az elemzői előrejelzések mellet. A kiegészítők kiskereskedője is észrevette, hogy az értékesítések elmaradnak a becslésektől, hiszen 1,4 százalékkal esett vissza.


Mai bevételi jelentések:

  • Royal Bank of Canada (NYSE:RY)

Elemzők előrejelzése alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre 1,61 dollár. A tavalyi év hasonló időszakához tartozó EPS 1,54 dollár volt.

  • Weibo Corporation (NASDAQ:WB)

Előrejelzés alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévben 0,68 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke 0,45 dollár volt.