A cigarettamennyiség 11,2% -ot csökkent május 18. óta. Hogy miért?

0
128

USA

 

 

Donald Trump amerikai elnök hétfőn azt mondta, hogy „még nem állt készen”, hogy alkudozzon Kínával, de azt hangsúlyozta, hogy attól még a jövőben születhet megállapodás. A két fél között felmerült növekvő tarifális csata aggályokat vet fel a kereskedelmi háború globális gazdasági lassulását illetően.

A dohányraktárak az utóbbi öt hónap legnagyobb csökkenését mutatják, miután az iparági adatok a cigarettamennyiség súlyosbodó visszaesését mutatták. A cigarettamennyiség 11,2% -ot csökkent május 18. óta. A dohányágazat is szigorú szabályozási és jogi környezetben küzd az alternatív termékekkel szemben, amelyekről azt állítják, hogy kevésbé károsak, mint a hagyományos cigaretták, beleértve az e-cigarettákat és a párologtató eszközöket, mint a Juul és az IQOS.

Az Egyesült Államok autó értékesítése várhatóan májusban 2,1% -kal csökken az előző év azonos időszakához képest. Az Egyesült Államokban összesen mintegy 1,56 millió darabot értékesítenek egy hónapban, az új járművek kiskereskedelmi forgalma meg várhatóan 3,1% -kal 1 226 800 egységre csökken. A magasabb árak miatt az új járművek iránti kereslet lelassult, ami meghaladja az erős gazdaságot és a rekord-magas fogyasztói hangulatot, amely egyébként növelné az Egyesült Államok automatikus értékesítésének növekedését.

 

Mai bevételi jelentések:

1.Bank of Montreal (BMO)

2.Veeva system (VEEV)

3.Liberty Global (LBTYK)