A cég ami megölte a kábeltévéket és ezzel rengeteget keresett

0
414

A Netfix (NASDAQ:NFLX) támasza 316 dollár volt, és a befektetők újra bőszen kattintottak a vételi gombra! Augusztus 17-e óta nem láttunk negatív napot.

Közel 18% 2 hét alatt!

A Netflix közel van ahhoz, hogy elérje a Disney piaci kapitalizációját, ami azt jelenti, hogy nagyobb lesz, mint a legnagyobb versenytársa. A Netflix jelenleg 160 milliárd dollárt ér, a Disney pedig 167 milliárdot.

A cég következő bevételi jelentése 2018. október 15-én lesz, AMC(after market closing),piac zárás után. Az elemzők 4 milliárd dolláros bevételt várnak, a második negyedéves jelentésnél az NFLX 40,3%-os növekedést tudott felmutatni a tavalyi év ugyanazon időszakához mérve.

A világnak nem kellenek már a hagyományos TV csatornák, a kereslet a lineáris, szabott műsorrendről, a jóval szabadabb streaming videó felé irányul. Ennek fényében vitathatatlan, hogy a Netflix jó irányba halad!

Növekedés

A Disney pénzügyileg erősebb lehet, de a Netflix sokkal gyorsabban növekszik. A Wall Street reméli, hogy ez a tendencia folytatódik. A Netflix az elkövetkező öt évben évente több, mint 60% -kal növeli az egy részvényre jutó bevételét, amelyet a növekvő előfizetői nyereség és a működési hatékonyság mutató bővülése táplál.

Megvette a FAANG részvényeit? Még nem? Foglalja le helyét még MA a képre kattintva és találkozzunk személyesen szeptember 6-án Marosvásárhelyen a következő ingyenes szemináriumunkon!

Helyszín: