A befektetők optimisták

0
252
FILE - In this Nov. 9, 2017, file photo, U.S. President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping participate in a welcome ceremony at the Great Hall of the People in Beijing, China. Xi had an "extremely positive" phone conversation with Trump about trade and other issues, the foreign ministry said Friday, Nov. 2, 2018. The two leaders agreed to "strengthen economic exchanges," said a ministry spokesman, Lu Kang. (ANSA/AP Photo/Andrew Harnik, File) [CopyrightNotice: Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.]

A befektetők optimisták, miután az Egyesült Államok és Kína megállapodtak abban, hogy fegyverszünetet tartanak a hétvégén, illetve Donald Trump elnök azt nyilatkozta, hogy az új év kezdetén nem emel tarifákat, ahogy korábban fenyegetőzött. Az ázsiai tőzsdék emelkedtek is a korai kereskedelemben. A Dow Jones Industrial Average több mint 400 ponttal emelkedett, vagyis 1,6% -ot vasárnap este, az S & P 500 pedig 1,5%-kot mozdult pozitív irányba.


A Tesla (NASDAQ:TSLA) részvényei pénteken 350.48 dolláros áron zárták a napot, 9.31 dollárral magasabban, ami 2.73%-ot jelent. A mai napig a TSLA 12,57% -ot ért el, szemben az S&P 500 referenciaértékének 4,64% -os növekedésével ugyanezen időszak alatt.Az Amazon.com (NASDAQ:AMZN) teszteli a pénztár nélküli fizetési technológiát a nagyobb üzletek számára, hogy még kényelmesebbé tegyék a vásárlást az ügyfelek számára. A pénztáros rendszer már használatban van a néhány Amazon Go áruházban, pletykák szerint a vállalat további üzletek nyitására készül.A Microsoft (NASDAQ:MSFT) piaci értéke pénteken közel 851,2 milliárd dollár értékben volt, meghaladva az Apple (NASDAQ:AAPL) piaci értékét 847,4 milliárd dollárral. A technikai óriás bejelentette, hogy az iPhone, az iPad és a Mac értékesítési adatai többé nem kerülnek bejelentésre, erre a Wall Street reagált is, a részvény hetek óta vérzik.


Mai bevételi jelentések:

  • Coupa Software Incorporated (NASDAQ: COUP)

A cég bevételi jelentése piac zárás után érkezik. A konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre -0,3 dollár. A tavalyi év azonos negyedévében elért EPS értéke -0,19 dollár volt.

  • Smartsheet Inc. (NYSE: SMAR)

Elemzők előrejelzése alapján a konszenzus EPS előrejelzése a negyedévre -0,2 dollár.